Loteria Română, anunţ important pentru români! Cum se vor relua tragerile 6 din 49

Autor: A. D.
Publicat: 03/05/2020 | 17:14
Loteria Română, anunţ important pentru români! Cum se vor relua tragerile 6 din 49

Epidemia de coronavirus a adus schimbări la nivelul multor instituții care și-au mutat majoritatea activității în mediul online,pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Același plan urmează să îl aplice și Loteria Română, care intenționează să implementeze jocurile loto online.

Recent, într-un comunicat de presă oferit de Loteria Română se arată că se pregătește o schimbare, mai ales pentru că epidemia de coronavirus a afectat popularitatea acestui joc. Așa că  Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A, a anunțat că Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea jocurilor loto online. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN L-A SUNAT PE MARICA DUPĂ CE A VĂZUT FILMĂRILE! CE A PUTUT SĂ-I SPUNĂ FOSTULUI INTERNAȚIONAL!)

„În contextul actualei crize provocată de epidemia de COVID-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, C.N. „Loteria Română” S.A. consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent.”, se arată în comunicat.

De asemenea, directorul  general al companiei a mai precizat că această schimbare și îmbunătățire era în plan de mult timp, însă din diverse motive nu a avut loc până acum. (VEZI ȘI: SEMNAL DE ALARMĂ: ”NU CUMPĂRAȚI REMDESIVIR DE PE NET!” ESTE MEDICAMENTUL CONTRA COVID-19)

„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor.

 Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulți ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative. În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză.”, a  declarat Sebastian-Iacob Moga

Citește și...