Lovitura grea pentru Adrian Minune! Toata familia manelistului va avea de suferit

Publicat: 11/01/2016 | 15:58
Lovitura grea pentru Adrian Minune! Toata familia manelistului va avea de suferit

Adrian Minune primeste o noua lovitura din partea ANAF. La mijlocul lunii martie, Minune si sotia lui, Ecaterina, sunt asteptati in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Adrian Simionescu a intrat pe lista neagra a ANAF.
 

Potrivit listei contribuabililor care inregistreaza obligatii restante la bugetul de stat, Adrian Media Music SRL (firma la care Simionescu este unic administrator) va fi executata silit pentru datorii catre stat: 4.006 lei catre bugetul de stat, 3.135 de lei la bugetul asigurarilor sociale de stat, 91 de lei la bugetul asigurarilor pentru somaj si 1.332 de lei catre bugetul asigurarilor de sanatate.

adi minune

 

Afacerile acestuia vor fi luate la puricat, pe baza documentatiei depusa de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Necazurile lui Minune au inceput in 2010, ca urmare a unei anchete declansate de angajatii Agentiei, care au descoperit ca manelistul, pe atunci consilier local in comuna Stefanestii de Jos, nu poate justifica 104.000 euro din averea sa si a facut, in noiembrie 2005, tranzactii bancare considerate suspecte de peste 800.000 euro.

 

Adrian Minune, petrecere de milioane pentru majoratul fiicei sale

adi minune


 

Carmen Minune, fiica lui Adrian Minune a implinit 18 ani, iar celebrul ei tata i-a organizat o petrecere de care sa se duca vestea in toata tara, si pe care fata sa o tina minte toata viata.


Loredana Toma
 

Citește și...