Loading the player...

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat miercuri o piesă de rezistenţă din cadrul serialului ”Copiii bogaţi ai României”: Mihnea, fiul lui Dan Constantin Grigoriu, profesorul celui mai influent şi puternic general operativ al Serviciului Român de Informaţii de la Revoluţie până în prezent. Înainte de Paşte, puştiul a ”rupt” Dorobanţiul în două la volanul unui Range Rover care costă 200.000 de euro şi pe care l-a turat la maxim ca să-şi facă intrarea (VEZI AICI). Acum, a rămas fără maşină, iar cel care merge cu Range-ul este chiar tatăl lui, fost general SRI, acum în rezervă. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)
 
 

Nu ştim dacă Mihnea, care conduce maşini de un milion de euro, şi-a supărat cu ceva tatăl, iar acesta i-a luat bolidul. Dar asta reiese din imagini. Chiar dacă ar fi aşa, juniorul nu are deloc motive de supărare, şi asta pentru că are balta peşte. Sau garajul, ca să fim mai exacţi, având în vedere că puştiul de 23 de ani se laudă pe reţelele de socializare cu alte patru maşini. Bolizi adevăraţi, nu glumă: un Ferrari FF de 320.000 de euro, un BMW X 5 M E 700 de 200.000 de euro, un Porsche Cayenne Hamann de 175.000 euro şi un Nissan GTR de 110.000 euro. Domnul general (în rezervă acum), care a fost avansat în acest grad de Ion Iliescu, pare să se simtă destul de confortabil în Range Rover-ul Mansory cu care mergea juniorul. Şi are o pasiune comună cu acesta: la fel ca Mihnea, şi el ambalează motorul la maxim atunci când pleacă. Cu siguranţă din cu totul alte motive. A trecut de mult peste perioada adolescenţei şi nu are nevoie să impresioneze Dorobanţiul.
 

Fiul fostului general trăieşte în Elveţia
Fiul fostului general trăieşte în Elveţia

Numele lui Dan Grigoriu a apărut pentru prima dată în spaţiul public în anii ’90, atunci când a fost cercetat pentru contrabandă cu motorină în „Afacerea Jimbolia”, caz în care s-a încălcat embargoul impus Iugoslaviei de către ONU. Absolvent al Şcolii de Ofiţeri de Securitate de la Băneasa (actuala Academie de Informaţii a SRI), milionarul ar fi fost în trecut profesorul unei grupe de studenţi din care făcea parte şi cel mai "periculos" general operativ SRI de după Revoluţie. Tip descurcăreţ, Grigoriu a primit 20 de milioane euro despăgubiri de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor pentru un teren de 10 hectare de teren din Otopeni care nu îi aparţinea, dar s-a descurcat cu niste drepturi. (AFLĂ CUM A REUŞIT ASTA)

 

Citeste despre:dan grigoriu range, dan grigoriu general sri


Share On Facebook