Lucian Sarb, directorul editorial al retelei de televiziune Euronews, in Boardul Institutului GeoPOL

Publicat: 20/02/2012 | 00:00
Lucian Sarb, directorul editorial al retelei de televiziune Euronews, in Boardul Institutului GeoPOL
Echipa boardului stiintific al Institutului de Analiza, Strategie si Prognoza GeoPOL s-a largit, incepand cu data de 20 februarie 2012, prin cooptarea directorului editorial al retelei de televiziune Euronews, Lucian Sarb.

Nascut la Campia-Turzii, judetul Cluj, licentiat in stiinta comunicarii si relatii internationale, beneficiar al unor stagii de pregatire in SUA (in special la reteaua de televiziune CNN), Lucian Sarb a condus stirile TVR inainte de a fonda si coordona proiectul televiziunii de stiri „Money Channel”.

In ultimii ani, activitatea lui Lucian Sarb s-a concentrat asupra coordonarii activitatii editoriale a retelei Euronews, precum si asupra fondarii operatiunilor acestei retele de televiziune internationale in tari precum Turcia, Iran si Ucraina. „Boardul GeoPOL considera ca vasta experienta a lui Lucian Sarb in domeniul relatiilor internationale, precum si deosebita expertiza asupra reconstructiei europene dobandita prin intermediul activitatii profesionale la cel mai inalt nivel vor fi de natura a consolida in plus activitatea GeoPOL”, a declarat Lucian Dumitrescu, directorul executiv al GeoPOL, potrivit unui comunicat de presa.

Institutul de Analiza, Strategie si Prognoza „GeoPOL” a fost constituit la 15 ianuarie pentru a furniza expertiza si consultanta oferita de specialisti din mediul academic, profesional, autohton si international.

Citește și...