Lucrurile sunt clare! Ruby si Dorian Popa, din nou impreuna! „Doriane, tu n-ai …”

Publicat: 27/06/2015 | 19:07
Lucrurile sunt clare! Ruby si Dorian Popa, din nou impreuna! „Doriane, tu n-ai …”

Oficial, Dorian Popa este implicat intr-o relatie cat se poate de serioasa cu o fata frumoasa pe nume Claudia. Neoficial, tanarului actor si cantaret ii cam sar ochii dupa o alta femeie, la fel de sexy.

Considerat unul dintre cei mai eligibil barbati din showbiz-ul romanesc, Dorian nu a dus niciodata lipsa de admiratoare. Iar re ceva vreme, tanarul isi petrece din ce in ce mai mult timp in compania colegei lui de breasla, Ruby.

Cei doi au devenit buni prieteni in timpul show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” de la PRO TV si, potriviti gurilor rele, intre ei ar fi ceva mai mult decat o simpla amicitia.

ruby

Iar ceea ce s-a intamplat in ultima vreme nu face decat sa amplifice taria acestei ipoteze. Asa se face ca, in urma cu patru zile, Dorian si Ruby s-au filmat singuri pe o plaja. Iar sambata, si-au facut o poza intr-un elicopter, imagine pe care cantareata a facut-o publica pe contul ei de Facebook.

ruby

Pai normal, m-am panicat daca tu ai pilotat! Doriane, tu n-ai frica sa vezi mare-asa de mica? Las’ ca vine ziua-n care te voi pune la-ncercare. Sa te vad cum mori de frica langa mine-asa de mica! Ha!!! P.S. Aveti inceputul pe Dorian Popa! Ne distram si noi in versurele… „, a scris Ruby in dreptul fotografiei respective.

Dupa cum era de asteptat, fanii cantaretei au suspectat-o pe aceasta ca ar avea „bucurii” cu Dorian. Sa fie adevarat sau nu? Nu se stie. Un lucru este insa cert: oficial, tanarul are o iubita acasa. Pana cand – ramane de vazut…

J.D
 

Citește și...