Luis Lazarus a petrecut Revelionul în compania lui Petre Daea! Cum arată soţia Ministrului Agriculturii. E blondă şi tinerică

Publicat: 01/01/2018 | 18:54

Luis Lazarus a petrecut în noaptea dintre ani la Braşov, acolo unde s-a distrat pe cinste alături de iubita lui, Andreea Lazăr, dar şi mulţi alţi apropiaţi. Printre invitaţi s-au numărat şi Ministrul Agriculturii, Petre Daea, împreună cu soţia lui.

Luis Lazarus a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu cele două cupluri, iar fanii au rămas impresionaţi cât de bine arată soţia lui Petre Daea. Blondă şi foarte cochetă, femeia a atras toate privirile la petrecerea de Revelion.

La Revelion, cu cel mai destoinic şi mai popular ministru, Daea, de la agricultura noastră cea de toate zilele, care tinde sa se învioreze substanţial! Eu cu Loulou, el cu soţia! Hai sa fiţi iubiţi!”, a scris jurnalistul la imaginea postată.

Luis Lazarus, alături de iubita lui, Loulou, şi de Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi soţia lui.
Luis Lazarus, alături de iubita lui, Loulou, şi de Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi soţia lui.

În urmă cu cinci luni, Luis Lazarus a suferit o intervenţie chirurgicală la piciorul stâng. Chiar el a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care îşi anunţa prietenii virtuali de starea proastă în care se afla. „Dragi prieteni, am doua veşti proaste şi una bună. Prima e că va trebui să suspend emisiunea de la B1, pentru câteva săptămâni. Motivul ţine de a doua veste proasta şi anume că mă aflu în spital, pentru că a trebuit să intervenim chirurgical din nou, la piciorul stâng, de aceasta dată, direct pe nerv! M-a operat la Floreasca. Vestea bună ar fi că operaţia a durat multe ore, a fost făcută de acest mare specialist şi a fost un succes, aşa că speram să avem rezultate extraordinare! Şi uite aşa s-a mai dus o vară! În rest toate cele bune, mulţumesc pentru gândurile voastre frumoase şi vă doresc multă sănătate. Sper să ne vedem la …cros , cândva!’’, scria bărbatul pe pagina sa de Facebook.