Lumea interlopă este îndoliată! Legendarul mafiot român Fanfan (poreclit ”Mână de argint”) a fost înmormântat!

Publicat: 09/11/2019 | 08:00

Jale mare în lumea interlopă! Fost boxer promițător înainte de generația Doroftei, Vaștag sau Leu, Adrian Gheorghe s-a stins din viață, pe patul unui spital din Capitală. În ultima perioadă, cel poreclit Fanfan se pocăise. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, uluitoarea viață a celui care ar fi putut să fluture tricolorul în ring, dar a ales o viață de ”fugar” în Germania, unde căpătase statutul de ”Mână de argint”!

Lumea interlopă este în doliu! Adrian Gheorghe, zis Fanfan, a murit, în urmă cu câteva zile. Avea mari probleme de sănătate, iar sfârșitul vieții și l-a petrecut pe un pat de spital din Capitală. Apropiații îl plâng acum pe acela al cărui nume ajunsese cunoscut în Germania, acolo unde a plecat pentru a se învârti printre cei mai grei interlopi. (CITEȘTE ȘI: BODYGUARD-UL MĂCELĂRIT DE CAMPIONUL GLORY BENNY ADEGBUYI RUPE TĂCEREA: ”MI-A DAT CU PICIORUL… NU-MI MAI ÎNCĂPEA CAPUL ÎNTR-O GĂLEATĂ!”)

A lăsat boxul pentru a se descurca ”șmecherește” în Germania

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, povestea cu final tragic al unuia dintre cei mai talentați boxeri ai României, dar care a eșuat încă de la statutul de speranță. Doar că Adrian a ales un cu totul alt drum, a mers pe ”școala vieții”. Lesne de înțeles, s-a lăsat rapid de sportul pe care de copil îl îndrăgise și în care-și clădea, vizual, cariera și viața și a plecat în Germania, cu gânduri mari. Doar că fără nicio legătură cu sportul de performanță. A devenit interlop! Unul mic, la început. (NU RATA: PRIMA FEMEIE LIDER AL LUMII INTERLOPE DIN ROMÂNIA A FOST ÎNCĂTUȘATĂ ÎN SPANIA!)

Adrian Gheorghe, zis Fanfan (în cămașă deschisă la culoare)), alături de prietenul lui bun, care a și anunțat pe Facebook moartea fostului boxer

A prins mișcarea străzii și, în scurt timp, a început să pună bani frumoși deoparte. Câștigați ușor, pentru că Adrian a fost un băiat tare descurcăreț în lumea în care și-a ales să-și poarte destinul. Mai mult, pentru că era as în ceea ce făcea, a fost supranumit ”Mână de argint”. Averea lui ajunsese considerabilă, după câțiva ani fructuoși în Germania, iar despre el se spunea că este un ”om foarte bogat”. Nimic neadevărat, dar…

Jocurile de noroc, viciul care l-a dus la sapă de lemn!

A avut un mare viciu, care avea să-i fie fatal: jocurile de noroc! Banii ”produși” au început să se scurgă, încet, dar sigur, prin cazinouri. Astfel, Fanfan a pierdut aproape tot. A revenit în România, unde nu a fost ocolit de probleme. Mari. Nu avea cetățenie, pentru că renunțase la ea când a plecat din țară, dar nici pe cea germană nu a obținut-o. Era al nimănui. A cedat psihic. Și-a spus că e bătut de Dumnezeu și s-a pocăit. (VEZI AICI: POMANĂ DE 5* LA MORMÂNTUL FAIMOSULUI FANE SPOITORU. CE PACHETE ”CALIFICATE” A ÎMPĂRȚIT VĂDUVA INTERLOPULUI)

Dar asta nu l-a readus la o viață normal. S-a pocăit și citea ore întregi din Noul Testament, dar și cărți de religie penticostală. Apoi, s-a îmbolnăvit. Apropiații spun că ar fi fost vorba de cancer la ficat sau pancreas. A ajuns la spital. Medicii nu l-au putut salva. A murit acolo, în urmă cu doar câteva zile.

Publicată de Antonio Antonio pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Fane Spoitoru trebuia să-i fie naș

Adrian Gheorghe, poreclit Fanfan, a fost un apropiat al lui Fane Spoitoru, temutul interlop care s-a stins din viață în urmă cu trei ani și jumătate. Mai mult, Fane ar fi trebuit să-i fie chiar naș de cununie, dar totul a picat. (CITEȘTE ȘI: E INCREDIBIL CUM ARATĂ MORMÂNTUL INTERLOPULUI CARE ȘI-A TRANSMIS MOARTEA PE FACEBOOK! AVEM IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE!)

Trupul neînsuflețit al lui Adrian Gheorghe a fost depus într-o locație de la terenurile de sport ale lui Fane Spoitoru, din Pantelimon, iar pe 6 noiembrie a fost înmormântat. La priveghi s-au strâns cunoscuți ai celui care a fost Adrian Gheorghe, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...