Prima femeie lider al lumii interlope din România a fost încătușată în Spania!

Autor: C. C.
Publicat: 07/11/2019 | 23:03

Super-exclusivitate marca D.A.S! Prima femeie lider al lumii interlope din România a fost încătușată de autoritățile spaniole! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre ”Regina de la Madrid”, văduva temutului Dorel Hanea, un lider interlop originar din Sibiu, care, ani la rând, a semănat teroare pe teritoriul Spaniei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA & MUSCULOSUL ALEX, RUNDA A 2-A DE NEGOCIERI PENTRU ÎMPĂCARE)

Alina Stoica este tânăra din Galați care a devenit, după o ascensiune spectaculoasă, prima femeie lider interlop din istoria României. Şi nu orice fel de lider, ci unul care s-a impus la nivel internaţional, uneori cu arma în mână, pe străzile pline de pericole din cartierele rău famate ale Madridului.

Alina este văduva temutului Dorel Hanea, un interlop originar din Sibiu, care, ani la rând, a semănat teroare pe teritoriul Spaniei. Hanea, fosta mână dreaptă a celebrului Clămparu, a devenit cunoscut la nivelul întregii ţări în urmă cu aproximativ patru ani, după ce a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Mexic.

La scurt timp după ce bărbatul ei a murit, Alina s-a impus ca lider incontestabil în lumea interlopă românească din Spania şi este cunoscută şi sub titulatura de „Regina de la Madrid”. (NU RATA: MĂRTURIILE COPILEI TORTURATE ÎN ”CASA DIAVOLULUI” DIN GIURGIU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de prima femeie lider al lumii interlope din România. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, ”Regina de la Madrid” a fost încătușată de autoritățile spaniole. După ce a fost prezentată în fața judecătorilor, Alina Stoica s-a ales cu o pedeapsă extrem de grea.

Încătușată în Spania!

Văduva lui Dorel Hanea are de executat opt ani de închisore în Spania pentru mai multe infracțiuni printre care se numără amenințarea și șantajul. Potrivit unor informații făcute publice de autoritățile spaniole, ”Regina de la Madrid” ar fi implicată într-o vastă rețea de proxenetism, ale cărei victime sunt zeci de românce, obligate să exercite prostituția. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU ”REGINA INSTAGRAMULUI” DUPĂ CE A PĂRĂSIT MATERNITATEA)

Alina Stoica, prima femeie lider al lumii interlope din România

Alina și Hanea, Bonnie şi Clyde moderni

Sursele D.A.S au povestit că Alina Stoica a avut o copilărie agitată şi a cunoscut încă de mică viaţa de stradă, unde supravieţuiesc numai cei care ştiu să-şi păstreze sângele rece. Femeia avea însă să cunoască succesul deplin abia după ce a plecat în Spania.

Acolo l-a întâlnit pe Dorel Hanea, care s-a îndrăgostit imediat de ea. După ce acesta ar fi curtat-o, cu insistenţă, o lungă perioadă, Alina ar fi cedat, iar cei doi au devenit un fel Bonnie şi Clyde moderni. Despre Alina se spune că, în afară de bărbatul său, nu avea nicio altă slăbiciune şi nu se dădea în lături de la nimic.

De altfel, aceasta are pe rol, în Spania, mai multe procese pentru sechestrare şi ameninţare cu armă albă. Temută şi de cei mai periculoși infractori, Alina Stoica ajunsese, la moment dat, să controleze, pe teritoriul Spaniei, peste 400 de oameni. (NU RATA: REGINA DE LA MADRID S-A FĂCUT STĂPÂNĂ PESTE CLANURILE DIN ÎNTREAGA ŢARĂ)

”Regina de la Madrid”, văduva temutului Dorel Hanea

După moartea lui Hanea, Alina ar fi renunţat, însă la aceştia şi, după aproximativ un an, timp în care a ţinut doliu, s-a apucat să-şi pună pe picioare o echipă complet nouă, deoarece nu ar mai fi avut încredere în foştii oameni ai bărbatului ei. Drept urmare, ca un adevărat şef mafiot, „Regina de la Madrid” a fost la Bucureşti, unde a avut discuţii cu mai mulţi lideri, între care şi vestitul Mircea Ursu. (NU RATA: GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE REABILITAT PENAL! JUDECĂTORII AU DECIS SĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...