BREAKING NEWS. Gigi Becali a cerut să fie reabilitat penal! Judecătorii au decis să…

Autor: I.D.
Publicat: 05/11/2019 | 23:45

Cu mai bine de patru ani în urmă, în aprilie 2015, multimilionarul era eliberat condiționat de la Poarta Albă, după ce executase o treime din pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat informația momentului: Gigi Becali a cerut instanței de judecată să-l reabiliteze penal. Avem toate detaliile deciziei judecătorilor. (CITEȘTE ȘI: FOTOMODELA LUI DROOPY A ”COTIT-O” SPRE FRANȚA CU UN ARHITECT)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai recent demers pe care latifundiarul din Pipera l-a făcut în instanță. (NU RATA: PLAYBOY-UL HORIA TECĂU A ”DIVORȚAT” DE MANECHINĂ! MOTIVUL: GELOZIA!)

Dosarul ajunge la instanța supremă

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, patronul formației roș-albastre, Gigi Becali, a luat o decizie uimitoare. Latifundiarul din Pipera a cerut instanței de judecată să fie reabilitat penal. Din câte se pare, patronul de la FCSB intenționează să își redobândească drepturile electorale, pe care le-a pierdut după ce a fost condamnat în 2013, dar și să își „curețe” cazierul.  După primul termen de judecată, magistrații au decis să decline competența de soluționare a cauzei în favoarea instanței supreme.

”Declină competența în soluționarea cauzei în favoarea Înaltei Curți de Casație și Justiție, Secția Penală”, se arată în decizia judecătorilor.

Gigi Becali a cerut să reabilitat penal

Procese peste procese

În aprilie 2015, Gigi Becali a dat în judecată Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov, pe motiv că instituția i-a impus să achite retroactiv o datorie de 320.000 de euro. Latifundiarul din Pipera nu și-ar fi plătit contribuția la fondul de asigurări, după ce a efectuat, între 2009 și 2012, mai multe tranzacții imobiliare. (VEZI ȘI: JUDECĂTORII I-AU ”DAT” 320.000 € LUI GIGI BECALI!)

Conform legii, multimilionarul trebuie să achite o cotă de 5,5 la sută din venitul realizat. În replică, Gigi Becali s-a apărat și a anunțat că nu va plăti niciun leu pentru că, în perioada în care s-a aflat la închisoare, nu a beneficiat de servicii medicale. Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit din spatele gratiilor pe 3 aprilie 2015.

Ferm convins că dreptatea este de partea lui, Gigi Becali a ajuns, astfel, în instanță cu Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov. Iar pe 11 iunie, magistrații Curții de Apel București i-au dat dreptate. Patronul celor de la FCSB a rezolvat astfel problema celor 320.000 de euro.(NU RATA: GIGI BECALI POARTĂ ”BUCURIA PITICULUI” DE LA VERSACE! PREȚ DE CATALOG: 1200 € PERECHEA…)

Admite acţiunea formulată de reclamantul Becali George, în contradictoriu cu pârâta Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov şi, în consecinţă, anulează Decizia nr. 19518/09.10.2014 şi decizia de impunere nr.965/16.06.2014 emise de pârâta Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov”, a stabilit instanța, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gigi Becali, un om de afaceri de succes

Probleme cu fiscul și în 2011

Gigi Becali a mai trecut prin experienţe asemănătoare și în 2011, când s-a trezit că fiscul îi cere să achite retroactiv TVA-ul pentru tranzacţiile imobiliare: cu penalităţi şi majorări cam trei milioane şi jumătate de euro! (NU RATA: GIGI BECALI, RĂZBOI PENTRU 500.000 €! A CERUT JUDECĂTORILOR SĂ…)

Eu am avut nişte teren din patrimoniul personal şi am vândut. Aşa scrie în lege, că nu plăteşti TVA. Şi atunci au zis da, se suspendă, dar eu nu am încredere. Poate să vină din nou aşa că să spună judecătorul: bă, n-ai de ce să mergi la Becali şi cu asta, basta”, spunea, la momentul respectiv, Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...