Fotomodela lui Droopy a ”cotit-o” spre Franța cu un arhitect!

Autor: I.D.
Publicat: 04/11/2019 | 22:49

După ce, o bună perioadă de timp, ar fi jucat „la două capete” – cu moștenitorul ”Dragonului Roșu” și cu potentul om de afaceri supranumit ”Droopy” – celebrul fotomodel a ”cotit-o” spre Franța cu un arhitect. Roxana Ilie ar fi dat ”marea lovitură” în plan sentimental, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ȘI-A REVENIT INSTANT DUPĂ CE A CERUT DIVORȚUL…)

După o căsnicie care nu a mers și o relație criticată de cei din jurul ei, în care a ”pendulat” între moștenitorul celebrului ”Dragonul Roșu” și afaceristul Ionuț Marinescu, alias Droopy, frumoasa Roxana Ilie pare să-și fi găsit liniștea sufletească în brațele unui arhitect, pe numele său Alex Adam. (NU RATA:  ROXĂNICA ÎL ”TRADUCE” PE POTENTUL DROOPY CU…)

Poveste de dragoste în orașul iubirii

Din câte se pare, fotomodelul s-ar fi săturat să alerge după doi iepuri. Așa că, din vara acestui an, a ales să-și oficializeze relația cu Alex și a ”cotit-o” spre Franța. Conform surselor noastre, frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi se consumă la intensitate maximă chiar în ”orașul iubirii”.

Roxana ar sta mai mult pe la Paris, acolo unde este vizitată des de renumitul arhitect. Rămâne de văzut dacă cei doi îndrăgostiți își vor oficializa relația în fața ofițerului de stare civilă, dar, până atunci, site-ul nr.1 din România o să vă țină la curent cu noua idilă din lumea bună. (NU RATA: ERA CELEBRĂ ÎN ROMÂNIA LA ÎNCEPUTUL ANILOR 2000! ACUM, N-O MAI RECUNOȘTI DIN CAUZA KILOGRAMELOR ÎN PLUS)

Frumoasa Roxana și arhitectul

Roxana a divorțat în 2015

Fotomodelul Roxana Ilie a divorțat în urmă cu patru ani de milionarul Mihai Pleșea. Deși ar fi suferit enorm, bruneta a găsit puterea să o ia de la capăt. ”M-am despărțit de fostul soț pentru că eu nu îmi doream copii. Un copil e o responsabilitate mare. Vreau un copil după 33 de ani”, mărturisea Roxana Ilie, cu ceva timp în urmă.

Chiar dacă nu mai părea să creadă în dragoste, Roxana Ilie l-a întâlnit pe Christopher, un afacerist francez, de vârstă apropiată cu ea. Cei doi s-au iubit câteva luni bune, însă, până la urmă, și-au spus adio. (VEZI ȘI: FOTBALISTUL DE 50 MIL. € AL LUI GIGI BECALI A ”SUDAT” ȚIGĂRILE LA O CAFENEA!)

Roxana Ilie și-ar fi găsit, până la urmă, fericirea

„Droopy”, despărțire cu peripeții

Ionuț Marinescu, alias Droopy sau „negustorul de scutece”, este un tânăr om de afaceri din Capitală, client fidel al cluburilor și cafenelelor de fițe. Bărbatul este cu atât mai cunoscut cu cât – după ce a divorțat, la sfârșitul lui 2013, de soția sa, Luminița, prezentatoare de televiziune – a făcut un gest de-a dreptul nebunesc. După ce fosta soție s-a recăsătorit cu un pilot, Droopy a făcut tot posibilul să îi reintre în grații. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)