Bianca și-a revenit instant după ce a cerut divorțul… A dansat erotic în BOA!

Publicat: 03/11/2019 | 23:51

Numai tristețe nu pare să fie în sufletul Biancăi Drăgușanu, deși, în urmă cu doar câteva zile, a călcat pragul notarului pentru a depune cererea de divorț! E clar, motto-ul divei este ”Viața merge mai departe”, așa cum a demonstrat chiar la sfârșitul acestui weekend. A luat la rând cluburile din Capitală, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază și vă prezintă detalii și imagini în exclusivitate.

Miercuri a vorbit cu notarul despre divorț, sâmbătă noaptea a dat iama în cluburi! Bianca Drăgușanu e cam ”singurică” acum, chiar dacă despărțirea oficială va avea loc ceva mai târziu, așa că a apelat la una dintre cele mai bune prietene și direct în club a ”aterizat”. În primul club. LOFT. Acolo s-a distrat ca-n vremurile bune și a atras și toate privirile, admirative, mai ales că divorțul neașteptat tocmai ”explodase” în lumea mondenă. Ceva mai bine de două ore a petrecut vedeta printre zecile de tineri „‘setați” pe distracție, timp în care ringul nu i-a fost deloc străin. Ba chiar a făcut spectacol cu un dans… erotic. Apoi, a renunțat. La LOFT, nu la distracție! (CITEȘTE ȘI: CU CINE S-A AFIȘAT BIANCA DRĂGUȘANU, DUPĂ CE EA ȘI PARTENERUL SĂU AU DEPUS ACTELE DE DIVORȚ)

Șampanie la masa Biancăi Drăgușanu

A urmat BOA. Val-vârtej au intrat Bianca și amica ei în club și la fel de repede au poposit pe ringul de dans. Doar că Bianca a renunțat, la un moment dat, să danseze, pentru că telefonul i-a ”cerut-o” imperios. Așa că, preț de cinci minute, diva a butonat din greu, lungită pe o canapea. Nu a mai revenit pe ring, ci s-a dus la masa rezervată, unde mai multe persoane petreceau. Pesemne, era ziua de naștere a uneia dintre ele. O șampanie cu dedicație a apărut la masă, s-a ciocnit apoi… Bianca Drăgușanu i-a salutat pe invitați și a plecat, alături, firește, de prietena ei. (NU RATA: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE)

Urmează al treilea club? Nuuuu, ceasul indica o oră a dimineții, așa că Bianca s-a retras acasă. La fel și prietena ei. Și, probabil, o nouă rundă va urma săptămâna aceasta, pentru că, sentimental, frumoasa blondă e liberă!

Bianca Drăgușanu a făcut, sâmbătă noaptea, show în două cluburi din București

Culisele divorțului: ”Semnele iubirii”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, detalii din culisele divorțului, imediat ce vedeta TV a depus actele la notar. Iată că, la doar trei luni după ce și-au declarat iubire veșnică, Bianca și soțul ei sunt aproape de a-și căuta un alt drum în viață. Diva a fost aceea care vrea să pună punct căsniciei, asta pentru că în cele trei luni de relație ca soț și soție neînțelegerile ar fi fost cu duiumul. (VEZI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ)

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru site-ul nostru că situația nu era nici pe departe așa cum toată lumea credea, adică o perfecta armonie. Nu, Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de cel care încă îi este soț. Mai mult, s-ar fi adăugat și infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat întâmplător. „M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat blondina unor prieteni. Mai mult, a scris un mesaj sugestiv pe Instagram, în dreptul unei fotografii care nu mai are nevoie de întrebări: „Semnele iubirii”.

Fotografia cu „semnele iubirii”

Bianca, numai un zâmbet: ”Sunt foarte fericită!”

Bianca Drăgușanu declara, imediat după cununia civilă, că în ultimul an s-a simțit foarte fericită. De aceea diva și iubitul ei au decis să facă și marele pas. „Eu, în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate…  A fost discutată de mai multă vreme. Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, erau cuvintele Biancăi, după ce a ieșit de la Starea Civilă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...