Fotbalistul de 50 mil. € al lui Gigi Becali a ”sudat” țigările la o cafenea!

Publicat: 02/11/2019 | 23:11

Robert Ion, fotbalistul de 50 milioane de euro al lui Gigi Becali, a ”sudat” țigările la o cafenea, iar o blondă atrăgătoare i-a ținut companie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu care puștiul de 19 ani își va înfuria, cu siguranţă, patronul.

Robert Ion este mijlocaş ofensiv „de meserie”. A fost transferat de FCSB pe 1 august 2017, de la Școala de Fotbal “Regal Bucureşti”. A început sezonul în tricoul roș-albastru, dar latifundiarul din Pipera a decis să îl împrumute la Academica Clinceni, unde să crească şi mai mult din punct de vedere sportiv.

(VEZI AICI: IMAGINI GENIALE CU SUPER-VEDETELE FCSB-ULUI… FUMEAZĂ PALMAT LA TERASĂ DE FRICA LUI GIGI BECALI!)

Țigară după țigară, în compania unei blondine

Altfel, fotbalistul preferă ca timpul liber să și-l petreacă la mall. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Robert Ion într-un complex comercial din Capitală, alături de o blondină superbă. Cei doi au căutat o cafenea pe gustul lor, iar după ce au găsit-o s-au așezat la o masă. La scurt timp, fotbalistul căruia Gigi Becali i-a fixat o clauză de 50 milioane de euro și-a aprins o țigară.

Pe care a savurat-o cu poftă. Ulterior a mai scos una din pachet, căreia i-a făcut rapid “felul”. Și încă una, încă una… Robert Ion, “perla” de pe urma căreia patronul de la FCSB visează să obțină o avere, a ”sudat”, practic, țigările pe durata discuției cu tânăra cu care s-a afișat. După câteva minute, întrevederea a luat sfârșit.

Robert Ion a „sudat” ţigările la cafenea

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI, ”FENTOSAN” LA NUBA MAMAIA CU ROSE-UL REGULAMENTAR ȘI ȚIGARA ÎN MÂNĂ!)

Iar Robert Ion și blondina au părăsit respectivul centru comercial. La ieșire, mijlocașul nu a mai rezistat din cauza frigului și și-a acoperit capul cu gluga de la geacă. A mai discutat preț de câteva minute cu tânăra care l-a însoțit, după care s-a retras. Cert este că imaginile îl vor înfuria, cu siguranță, pe Gigi Becali, patron care, de câțiva ani, este un antifumător convins. Nu este exclus ca patronul de la FCSB să poarte o discuție lămuritoare cu fotbalistul pe care l-a cotat la o sumă exorbitantă.

Clauză antifumat la FCSB: “Le pun în contract!”

Anul trecut, Gigi Becali a anunțat că toți jucătorii care vor semna cu FCSB vor avea în contracte o clauză specială, prin care li se interzice fumatul. Decizia a venit după ce omul de afaceri a discutat cu mai mulți specialiști, care i-au explicat cât de nociv este acest viciu.

De acum încolo, așa fac. Pun în contract să nu se mai fumeze. Când au venit jucătorii la FCSB au stat în fața mea toți și au zis că nu mai fumează. De acum încolo, le pun în contract. În Florinel Coman am încredere și îl mai sun din când în când. Îi zic să nu mai fumeze decât trei pe zi. El spune că nu fumează nici măcar una. Mă minte! Mi-au spus oameni, specialiști, că țigara are 32 de substanțe drogangiste. E greu să te lași acum!”, spunea Gigi Becali la momentul respectiv.

(NU RATA: NU S-A PUTUT ABŢINE ŞI… CUM L-AM FILMAT LA 4 DIMINEAŢA PE ALIBEC, FAVORITUL LUI GIGI)

Gigi Becali a avut, de-a lungul timpului, probleme cu fotbaliștii fumători de la FCSB, în special cu Denis Alibec și Florinel Coman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...