Fotbalistul lui Gigi Becali, ”fentosan” la NUBA Mamaia cu rose-ul regulamentar și țigara în mână!

Publicat: 01/08/2019 | 23:25

A ”pupat” Europa League la doar 18 ani și a dat chiar o bară, cu Milsami, când FCSB a învins cu 2-1 și apoi s-a calificat. Robert Ion este puștiul căruia Dumnezeu i-a pus mâna în cap într-o zi de 1 august, 2017. Semna cu echipa lui Gigi Becali… Visul multor fotbaliști chiar consacrați. Deocamdată, mijlocașul, despre care se spune că-i talentat, și-a etalat din plin calitățile la un altfel de club: NUBA Mamaia, cu rose și țigara în mână! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu ”fentosanul” lui Gigi.

Un adevărat „om de lume” printre mesele de la NUBA Mamaia! Așa s-a prezentat tânărul fotbalist Robert Ion, zilele trecute, cu un ochi după ”piesele” una și una, cu un altul pe paharul de vin rose. Plus țigara dintre degete, pe care nu a uitat s-o ducă până-n filtru. Să nu fim răi, șprițul a fost regulamentar, nu din abundență, doar atât cât să-i ”atingă” ușor neuronii și să-i dea curaj în clubul de pe însoritul litoral. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DE NAȚIONALĂ ȘI-A GĂSIT ANGAJAMENT! A ”SEMNAT” CU UN CLUB CELEBRU: NUBA MAMAIA)

Robert Ion (dreapta), un veritabil dansator, cu țigara între degete

Alături de câțiva prieteni, fotbalistul care este cotat la 250.000 de euro pe site-urile de specialitate s-a simțit în largul lui! A dansat, chiar știe mișcările, s-a lăsat pe spate, dar cu ochii în telefon, uimit, probabil, de un mesaj haios, a și sorbit, din când în când, tacticos, din licoarea lui Bachus. Ce mai, jucătorul care abia a făcut pasul spre o adevărată carieră a fost sufletul distracției. Nu a întins, însă, coarda. A dispărut din peisaj cu mult timp înainte ca soarele să se ascundă după mare! (CITEȘTE ȘI: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE!)

Robert Ion s-a distrat copios la NUBA Mamaia, iar printre pașii de dans a sorbit și un vin rose

Robert Ion, scandal la meciul Clinceniului

Robert Ion a început sezonul european cu FCSB, dar tot la Academica Clinceni va evolua și în acest campionat. Tocmai de aceea, jucătorul nu a uitat de colegii lui și a vrut să le fie alături la meciul cu CFR Cluj. Doar că a ”comis-o”, puțintel. (NU RATA: EXCLUSIV. BIANCA DRĂGUŞANU S-A CĂSĂTORIT AZI CU ALEX BODI! CE ROCHIE A PURTAT VEDETA! PRIMELE IMAGINI)

Cu 40 de minute înainte de meci, acesta a vrut să ajungă în zona vestiarelor pentru a-și saluta colegii, dar a fost blocat de două ori: nu a fost recunoscut și nici nu avea legitimație. Doi jandarmi l-au luat pe fotbalist mai în stilul lui Bumbescu, iar apoi mijlocașul s-a izbit și de doi stewarzi, potrivit gsp.ro. „Sunt fotbalist, joc la Clinceni. Vreau să merg și eu la vestiare să-i salut pe băieți”, le-a spus Robert Ion. Degeaba! Ceva mai târziu, un delegat i-a adus o legitimație de acces. „Hai cu ecusonul ăla, să moară mama!”, a strigat atunci Robert, vorbă care nu-i face deloc cinste, dar trebuie să ținem cont că era și nervos…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...