Fotbalistul de națională și-a găsit angajament! A ”semnat” cu un club celebru: NUBA Mamaia

Publicat: 31/07/2019 | 23:42

De la o echipă la alta a ”sărit” Gabi Torje în ultimii doi ani, dar tot nu și-a găsit locul unde să-și redemonstreze calitățile, ba să și pună un ban deoparte. E clar că micuțul mijlocaș a intrat într-un con de umbră, din care se străduiește din greu să iasă. Timp ar mai fi, are 29 de ani, doar că fotbalistul scos pe ”piață” chiar de Gică Hagi tocmai a fost concediat de turcii de la Sivasspor. Nu-i bai, pare să-și fi spus, din moment ce imediat și-a găsit echipă! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, știe cum se numește și vă prezintă, în exclusivitate, detaliile…”toride”! (VEZI ȘI: Gabi Torje şi Paul Papp, OUT de la Sivasspor! Unul dintre ei revine în Liga 1)

Gică Hagi nu scoate talente pe bandă rulandă la Viitorul de ieri, de azi… Ochiul de mare fotbalist l-a zărit, în 2005, pe Gabi Torje. Hagi preluase Poli Timișoara și i-a dat credit celui supranumit, la scurt timp, ”Perla Banatului”. Mijlocașul a ”sărit” în curtea lui Dinamo, apoi, ca orice fotbalist român, și-a îndeplinit visul: naționala și transfer peste hotare. (CITEȘTE ȘI: GABI TORJE A ABANDONAT FOTBALUL ȘI A ”FUGIT” ÎN VACANȚĂ CU ȘEFUL CORDUNENILOR!)

Gabi Torje și Andrei Marc s-au distrat la Nuba Mamaia

Gabi Torje și Marc, asaltați de microbiști

Doar că, acum, jucătorul visează la un angajament pe care, din păcate pentru el, nimeni nu i-l oferă. Până una, alta, Gabi s-a înscris cu succes în cursa mondenă de pe litoralul românesc, din exclusivista stațiune Mamaia. Un club celebru l-a ”momit”, iar el și-a dat imediat acordul. Nu e de durată, dar e pe ritm alert! NUBA este clubul unde Torje a tras, alături de un alt fotbalist, cu angajament însă, Andrei Marc. Cei doi au descins în vacarmul distracției de pe litoral, unde au fost repede recunoscuți de tineri microbiști. Au intrat în vorbe cu aceștia, au împărțit chiar impresii. (NU RATA: SEXOASA DE LA ȘTIRILE SPORTIVE RUPE TĂCEREA DUPĂ CE LOGODNICUL EI S-A COMBINAT CU ICH)

La un moment dat, au început să butoneze telefoanele. Mai curios din fire, Andrei și-a ”aruncat” un ochi peste mesajele lui Gabi Torje, concentrat la maximum asupra subiectului. Să fie vreo echipă? Nuuu, doar un schimb de replici cu un prieten și gata. Cei doi, îmbrăcați în tricouri negre, s-au repliat apoi în mulțimea cu chef de distracție.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...