Gabi Torje a abandonat fotbalul și a ”fugit” în vacanță cu șeful Cordunenilor!

Publicat: 21/08/2018 | 10:20

Gabi Torje, unul dintre cei mai buni mijlocași ai naționalei României, a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe episoade în care a dat dovadă de un comportament nesportiv și care au făcut deliciul presei. Dacă în primăvara  juca în ”naționala” lui Contra, acum, de când a abandonat sportul rege, fotbalistul merge în vacanțe cu șeful Cordunenilor.(Super oferte la accesorii gaming) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale din vacanța de cinci stele în care sportivul se distrează alături de celebrul Costel Corduneanu.

De-a lungul timpului, Gabi Torje a fost unul dintre jucătorii simbol ai Timișoarei, el lansându-se, de altfel, sub bagheta ”Regelui” Hagi la echipa-fanion a orașului de pe Bega. Iar succesul pe care îl avea în teren dârzul mijlocaș l-a făcut, evident, un personaj mai mult decât apreciat și în lumea interlopă a României, liderii acesteia întrecându-se în a-i intra în grații fotbalistului.(Console si accesorii gaming)

DAS (Departamentul de anchete special al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini document ce cu siguranță o să facă deliciul tuturor. Micuțul mijlocaș care, recent, și-a reziliat contractual cu gruparea Dinamo se bucură pe deplin de o minunată vacanță în Barcelona, acolo unde petrece alături de unul dintre cel mai temuți capi ai lumii interlope din România, Costel Corduneanu, în cele mai luxoase localuri din renumitul oraș.(NU RATA, AICI: DIVORȚ IMINENT ÎNTRE ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU ȘI ”DIAMANTUL ROZ”! E DOVADĂ-CLARĂ CĂ-L TRADUCE…)

Gabriel Torje alături de Costel Corduneanu, în Barcelona

Costel Corduneanu, relație de rudenie cu Nuţu Cămătaru

Costel Corduneanu este cumătrul celebrului Nuţu Cămătaru și e considerat liderul celei mai temute grupări interlope din Moldova.  El a fost acuzat, de-a lungul timpului, de procurorii care l-au anchetat, de mai multe infracțiuni, printre care și cele de şantaj, furturi, infracţiuni imobiliare sau bancare, înşelăciune, el fiind judecat și condamnat, în prima instanță, la opt ani de închisoare cu executare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...