Bianca & musculosul Alex, runda a 2-a de negocieri pentru împăcare… I-a cerut să renunțe la divorț, iar noi am aflat răspunsul!

Autor: I.D.
Publicat: 06/11/2019 | 22:47

Întreaga lume bună a fost șocată după ce a aflat că unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe scena mondenă se destramă. La doar câteva zile după ce au anunțat că divorțează, după trei luni de mariaj, Bianca Drăgușanu și soțul ei au început negocierile pentru împăcare. Nici pentru constituirea noului Guvern n-au existat atâtea tratative. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini elocvente. (CITEȘTE ȘI: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ)

E clar, căile dragostei sunt încurcate, iar Bianca Drăgușanu pare să se fi convins de acest lucru. La scurt timp după ce soțul ei s-a întors pe plaiurile mioritice, cei doi s-au întâlnit pentru a negocia ”marea împăcare”. (NU RATA:  GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE REABILITAT PENAL! JUDECĂTORII AU DECIS SĂ…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe sexoasa vedetă și pe soțul cu care aceasta se află în plin divorț în fața unui renumit local, situat în zona de nord a Capitalei.

Runda a 2-a de negocieri

Din câte se pare, Bianca Drăgușanu și musculosul afacerist au luat parte la ”a doua rundă” de negocieri. Cei doi au pus la cale termenii împăcării care va avea loc la notar, așa cum a anunțat sexoasa blondină. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, de cum s-a întors în România, musculosul ar face ”presiuni” asupra Biancăi pentru a renunța la acțiunea de divorț. (NU RATA: EX-SOȚUL UNEI CUNOSCUTE VEDETE TV A PRIMIT 15 ANI DE ÎNCHISOARE)

”Nu știe ce să mai facă, să o împace pe Bianca. Încercă prin tot felul de moduri să o determine să revină la gânduri mai bune. Vrea să o împace, doar că ea este extrem de indecisă. Nu știe ce să facă”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Bianca & musculosul Alex, la runda a 2-a de negocieri

După ce au petrecut câteva ceasuri împreună, timp în care s-au delectat cu preparate fine și au discutat pe tema divorțului de la notar, Bianca Drăgușanu și soțul ei au părăsit luxoasa locație extrem de încordați. După expresia pe care cei doi o afișau, se putea deduce că musculosul Alex nu ar fi avut prea mare succes la tratative.

La final, atunci când s-au despărțit și s-au urcat fiecare în mașina lui, cei doi au bătut palma și s-au pupat, totuși, cordial pe obraz. Cu toate acestea, între Bianca și musculosul Alex, lucrurile sunt încă incerte. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu toate noutățile din mega-telenovela momentului. (VEZI ȘI: FIICA LUI ANDREI GHEORGHE, MĂRTURII ÎN EXCLUSIVITATE)

Bianca s-a despărțit amical de soțul ei

Culisele divorțului: ”Semnele iubirii”

Site-ul nr. 1 din România v-a prezentat, în exclusivitate, detalii din culisele divorțului, imediat ce vedeta TV a depus actele la notar. Iată că, la doar trei luni după ce și-au declarat iubire veșnică, Bianca și soțul ei sunt aproape de a-și căuta, fiecare, un alt drum în viață. Diva a fost aceea care s-ar fi decis să pună punct căsniciei, asta pentru că, în cele trei luni de relație ca soț și soție, neînțelegerile ar fi fost la ordinea zilei. (VEZI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ)

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că situația nu era nici pe departe așa cum toată lumea credea, adică o perfectă armonie. Nu, Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de cel care încă îi este soț. Mai mult, s-ar fi adăugat și infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat întâmplător. „M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat blondina unor prieteni. Mai mult, a scris un mesaj sugestiv pe Instagram, în dreptul unei fotografii care nu mai are nevoie de întrebări: „Semnele iubirii”. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...