Ex-soțul unei cunoscute vedete TV a primit 15 ani de închisoare! A fost găsit vinovat pentru…

Autor:
Publicat: 05/11/2019 | 23:44

Fostul soţ al uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV a fost găsit vinovat într-un mega-dosar de evaziune fiscală, în care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de euro! Instanța supremă a luat o decizie devastatoare și l-a condamnat la 15 ani de închisoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: FOTOMODELA LUI DROOPY A ”COTIT-O” SPRE FRANȚA CU UN ARHITECT!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de procesul în care a fost implicat Ciprian Nistor. Ex-soțul lui Laurette a fost acuzat că, între anii 2011 şi 2014, a pus la dispoziţia unor parteneri de afaceri mai multe facturi fiscale care priveau operaţiuni fictive. (NU RATA: PLAYBOY-UL HORIA TECĂU A ”DIVORȚAT” DE MANECHINĂ! MOTIVUL: GELOZIA!)

Sursele noastre ne-au mărturisit că, printre complicii lui Nistor, investigatorii au descoperit că se aflau fosta şefă a executorilor judecătoreşti, un milionar cu afaceri în industria vinului, dar şi unul dintre ”băieţii deştepţi ai serviciilor secrete”. Practic, prin intermediul firmei lui Nistor, ”VeloTraco Trading Limited”, alte companii au ”deturnat” sume mari de bani care ar fi trebuit direcţionate către bugetul de stat. Nistor emitea facturi pentru achiziţii de servicii fictive, iar complicii săi se sustrăgeau de la plata taxelor.

Instanța i-a respins apelul ca nefondat

Potrivit unor surse D.A.S. din mediul judiciar, recent, magistrații de la instanța supremă au respins ca nefondate apelurile declarate de Agenția Națională de Administare Fiscală, inculpatul Ciprian Nistor și SC Revitalco Management & Consulting SRL. Mai mult decât atât, i-au obligat pe aceștia la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

În urma deciziei magistraților, Ciprian Nistor s-a ales cu nici mai mult, nici mai puțin de 15 ani de pușcărie, decizia fiind una definitivă. Iniţial, judecătorii l-au condamnat la doar 8 ani de închisoare, dar au contopit şi celelalte pedepse şi, cu un spor de 7 ani, au dat verdictul final: 15 ani cu executare! (NU RATA:  CURTEA L-A GĂSIT VINOVAT DE O MEGA-EVAZIUNE FISCALĂ)

Ex-soțul lui Laurette, condamnat definitiv la 15 ani de închisoare

De ce au divorțat Laurette și Ciprian Nistor

Laurette și Ciprian Nistor au avut o relație la distanță, din cauza faptului că omul de afaceri era închis. Dornică să-și trăiască viața, mulatra mai ieșea în cluburi, unde apărea în compania unor diverși bărbați. Fapt care a stârnit gelozia omului de afaceri, aflat după gratii și în imposibilitatea de a fi, tot timpul, alături de soția sa. Astfel că au ajuns la separare! (NU RATA: PLAYBOY-UL HORIA TECĂU A ”DIVORȚAT” DE MANECHINĂ)

Azi s-a pronunțat divorțul și imediat cum am ieșit, am simțit să scriu pe Facebook. A fost o căsătorie controversată, dar pe noi ne-au legat dragostea și respectul. Eu m-am căsătorit cu tot sufletul, speram ca soțul meu să vină acasă și să ne bucurăm de familia noastră împreună. Cred că am făcut tot ce mi-a stat în putință să transform căsnicia mea într-o adevărată familie, dar nu s-a putut. Au fost eforturi de ambele părți. Nici lui nu i-a fost ușor în închisoare, îl mai apuca gelozia. S-a terminat pentru că așa a fost să fie. Nu regret pasul făcut, Dumnezeu a avut un plan cu mine.

Am avut un an și opt luni cu bune și cu rele. Eu sunt sinceră și pun suflet în relațiile mele. Sunt singură, dar nu duc lipsă de admiratori. A explodat Facebook-ul de dimineață. Sper ca Dumnzeu să îmi scoată în cale bărbatul cu care să merg înainte în viață. Sunt liniștită, am grijă de fetița mea care a început clasa pregătitoare”, a declarat Laurette imediat după ce s-a oficializat divorțul de Ciprian Nistor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)