Fiica lui Andrei Gheorghe, mărturii în exclusivitate: ”Vreau să-l fac mândru!”

Publicat: 05/11/2019 | 23:43

La aproape doi ani de la moartea celebrului prezentator TV și om de radio Andrei Gheorghe, fiica acestuia a făcut mărturisiri de-a dreptul emoționante, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Katarina Dyer își dorește ca activitatea ei în muzică să fie un veritabil omagiu adus tatălui ei. (CITEȘTE ȘI: FOTOMODELA LUI DROOPY A ”COTIT-O” SPRE FRANȚA CU UN ARHITECT!)

Dacă Andrei Gheorghe a fost o mare vedetă, nu mulți știu că prezentatorul TV avea și o fată vitregă, pe Katarina Dyer, care a încercat să îl „copieze” şi care, în luna mai, va împlini 20 de ani. Fiica celebrului prezentator este o adevărată artistă, care a debutat în industria muzicală de la noi din țară în urmă cu aproximativ cinci ani. (NU RATA: PLAYBOY-UL HORIA TECĂU A ”DIVORȚAT” DE MANECHINĂ)

La aproape doi ani de la moartea vedetei, fiica lui Andrei Ghorghe a făcut mărturisiri explozive, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

„Parcă fiecare clipă și piesă în studio aveau un înțeles diferit”

”Am avut mai multă responsabilitate în casă și am vrut să fiu cât mai aproape de familia mea în perioada aceea. M-am dedicat mai mult muzicii cu gândul că vreau să-l fac pe Andrei mândru și parcă fiecare clipă și piesă în studio aveau un înțeles diferit și mai profund după evenimentele petrecute. Am fost cu iubitul meu Dinu Gavrilă la nunta fratelui lui, Jean Gavrilă și a fost o mare neînțelegere deoarece aveam sacouri identice superbe și în descriere am pus #wedding #loveu #twins.

A fost o mare neînțelegere. Am un om minunat lângă mine care mă susține foarte mult în tot ce fac și este prietenul meu cel mai bun, datorită lui am reușit să devin o persoană mai bună. Și parcă compun mai bine deoarece el este inspirația mea”, a declarat Katarina Dyer, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezmințind astfel o presupusă căsătorie.

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, a făcut declarații emoționante

Pusă pe fapte mari!

”Pregătim un EP, este primul proiect care mă va reprezenta ca și identitate artistică și va avea un concept special. O fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, R&B, rap și jazz. Lucrăm cu cei mai buni oameni din industrie și credem că va fi un proiect cu adevărat special”, ne-a mai declarat fiica lui Andrei Gheorghe.

Katarina Dyer este fiica Petruţei, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa mai are doi copii, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care a început relaţia cu Petruţa. Andrei Gheorghe are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria. (NU RATA: BODYGUARD-UL MĂCELĂRIT DE CAMPIONUL GLORY BENNY ADEGBUYI RUPE TĂCEREA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)