Primele imagini cu ”Regina Instagramului” după ce a părăsit maternitatea!

Publicat: 06/11/2019 | 22:51

De aproape două săptămâni, ”Regina Instagramului” a intrat, oficial, în rândul mămicilor celebre din showbiz. Cristina ICH a adus pe lume un băiețel care va purta numele Noah Alexandru. Carismatica vedetă se numără printre puținele femei care etalează o siluetă de invidiat la scurt timp după naștere. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu partenera de viață a lui Piți Jr. după ce a părăsit maternitatea. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE REABILITAT PENAL! JUDECĂTORII AU DECIS SĂ…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Cristina ICH, partenera de viață a lui Alex Pițurcă, în zona Dorobanți, unde vedeta a petrecut câteva momente de relaxare cu mama ei. (NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE CRISTINA ICH NU VREA SĂ VORBEASCĂ DESPRE NAȘTEREA BĂIEȚELULUI EI)

După ce și-a parcat bolidul de lux, ”Regina Instagramului” a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Și asta pentru că, la nici două săptămâni de când l-a adus pe lume pe micuțul Noah, carismatica vedetă etalează un fizic de invidiat.

Îmbrăcată casual și cu privirea ascunsă de o pereche de ochelari de soare, Cristina ICH era într-o formă de zile mari și părea hotărâtă să se bucure din plin de compania persoanei iubite căreia, de curând, i-a oferit statutul de bunică. Imediat ce au coborât din mașină,”Regina Instagramului” și mama ei s-au îndreptat cu pași repezi spre localul în care este de presupus că s-au răsfățat cu  preparate alese. (VEZI AICI: URMEAZĂ ȘI NUNTA? PRIMA DECLARAȚIE FĂCUTĂ DE ALEX PIȚURCĂ DUPĂ CE CRISTINA ICH A DEZVĂLUIT CĂ ESTE GRAVIDĂ)

”Regina Instagramului”, primele imagini după ce a părăsit maternitatea

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit după ce l-a născut pe fiul ei

”Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am daj jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. (…). Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. (…). Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări pe care a postat-o pe un site de socializare.

Cristina ICH, siluetă de invidiat, la nici două săptămâni după ce a născut

“Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine (n.r.: râde).

Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai mărturisit frumoasa mămică.

Iubita lui Piți Jr. arată demențial după ce a devenit mămică

Mărturii din sala de nașteri

”În schimb, ce să vă spun… vă povestesc eu, că acum nu sunt în acea stare a mea, dar sunt bine. Oricum, să fiți pe fază, că o să vă povestesc cele mai amuzante momente! În niciun caz nu o să vă povestesc suferința – nu are rost să vă încarc pe voi, că am fost eu destul de încărcată.  (…). A fost prima și ultima apariție – adică, am vrut să fac chestia asta, să apar cu el când apar, fără să i se vadă fața. Și e ultima oară când am făcut chestia asta și respect ce am spus.

O să vă zic așa, în mare, ceea ce vreau eu, dar în niciun caz ce am suferit eu, ce am pățit – că, sincer, mai sunt și alte mame care urmează să dea naștere unui copil și nu vreau să se sperie, să se traumatizeze (…). Când l-am văzut, asta mi-a venit (n.r.: numele Noah Alexandru). Are față de Noah – are trăsături foarte dulci, foarte fin. Când l-am născut, aveam impresia că i s-a făcut duș, pentru că nu avea o coajă pe față, nu avea nimic, curat – lacrimă. (…). A luat zece. (…)”, a mai spus partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...