Motivul pentru care Cristina ICH nu vrea să vorbească despre nașterea băiețelului ei: ”Ce mi-am imaginat cu ce a fost… e diferență cer-pământ”

Autor: A.N.
Publicat: 03/11/2019 | 11:37

Cristina Ich a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos, vineri seara, pe 25 octombrie, la un spital din Capitală. Experiența nașterii, însă, nu a fost așa cum și-a imaginat iubita lui Pițurcă Jr.

Noah Alexandru a venit pe lume pe 25 octombrie. Băiețelul este perfect sănătos, însă, Cristina ICH nu se simte foarte bine. Iubita lui Pițurcă Jr. este optimistă în ceea ce privește recuperarea ei, dar experiența nașterii a fost una traumatizantă pentru ea. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ICH A DEZVĂLUIT CÂTE KILOGRAME A SLĂBIT LA DOAR O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ CE L-A NĂSCUT PE FIUL EI. S-A FILMAT ÎN SUTIEN)

”Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. eu nu vreau să am pe conștiință. Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: ”Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă”, a mărturisit Cristina ICH.

Alex Pițurcă a „abandonat-o” pe Cristina ICH în maternitate și a “fugit” să petreacă

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, sâmbăta trecută, la scurt timp după ce a devenit tată, Alex Pițurcă și-a strâns prietenii și a pus-o de petrecere pentru a celebra venirea pe lume a primului moștenitor, dar și împlinirea celor 36 de ani. Maratonul distracției a avut loc într-o vilă din Pipera, iar totul ar fi fost ”stropit” din belșug cu cele mai rafinate băuturi.

Cum este un mare ”consumator” de frumos, de la petrecere nu avea cum să lipsească „lotul” feminin. Potrivit surselor noastre, pe lângă prietenii lui Alex s-a aflat si o brigadă calificată de ”fete de oraș”, care s-au distrat alături de sărbătorit până în zorii zilei.

În imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se observă destul de clar că distracția a fost la cote înalte, iar atmosfera a fost una de-a dreptul incendiară. Domnișoarele s-au distrat și și-au mișcat formele bine definite pe unde au apucat. Ba pe mese, ba pe canapea. (VEZI IMAGINILE AICI)

Citește și...