Pomană de 5* la mormântul faimosului Fane Spoitoru. Ce pachete ”calificate” a împărțit văduva interlopului

Autor: I.D.
Publicat: 04/11/2019 | 22:55

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante de la mormântul faimosului Fane Spoitoru. Văduva celebrului interlop a făcut pomană de cinci stele în Cimitirul Bellu. Familia lui Fane a împărțit nevoiașilor numai pachete ”calificate”. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ȘI-A REVENIT INSTANT DUPĂ CE A CERUT DIVORȚUL… )

Moșii de Toamnă sau Sâmbăta Morților reprezintă un prilej de pomenire a celor dragi, plecați dintre noi. Din câte se pare, această tradiție se respectă cu sfințenie în familia celebrului Fane Spoitoru. (NU RATA: PREZENTATORUL PRO TV S-A APROPIAT PERICULOS DE O BRUNETĂ!)

Prin intermediul adresei pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor detalii și imagini uluitoare de la pomana de cinci stele pe care văduva interlopului a organizat-o weekendul trecut, la mormântul acestuia.

Sarmale, budincă, fructe și…

Prietenii și rudele răposatului s-au strâns, cu mic cu mare, la locul de veci al lui Fane Spoitoru din Cimitirul Bellu. După ceremonia religioasă, văduva controversatului afacerist, Elena Ion, a împărțit nevoiașilor mai multe pachete ”calificate”.  Conform informațiilor care au însoțit imaginile emoționante, în sacoșele pe care văduva lui Fane Spoitoru le-a împărțit s-au aflat preparatele culinare pe care răposatul le îndrăgea. Sarmale, budincă, fructe, dar și câteva prăjituri și-au găsit locul în pachetele împărțite de doamna Elena.

Printre cei care au luat parte la pomana de cinci stele s-a numărat și Migdal, fratele lui Fane Spoitoru. La un moment dat, după ce s-au împărțit sacoșele, Ion Migdal s-a destăinuit familiei că a fost ”țepuit” de o florăreasă. (NU RATA: VĂDUVA LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA LA TREI ANI DE LA MOARTEA INTERLOPULUI)

Să vezi ce m-a ars aia. Mi-a cerut 60 de lei pe buchetul ăla”, a spus Migdal.

Pomană de 5* la mormântul faimosului Fane Spoitoru.

Fane Spoitoru a murit în Israel

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate.

Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. (NU RATA: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

Familia lui Fane Spoitoru a organizat o pomană de cinci stele în Cimitirul Bellu

Ce îi reproşează copiii lui Fane Spoitoru mamei lor vitrege

Văduva lui Fane Spoitoru a intrat în conflict cu fiica ei vitregă la puţin timp după decesul bărbatului. Elena a fost acuzată că nu a păstrat un an de doliu, refăcându-şi viaţa repede, cu un bărbat, în Israel. Mai mult, Claudia, sora ei mai mare şi fratele Fane Jr. au cerut ca mare parte din averea rămasă de la Fane Spoitoru să le revină.

Numai că succesiunea, care părea o simplă formalitate, s-a tot lungit. Claudia a acuzat-o pe văduvă că se împotriveşte succesiunii. Mai mult, că averea lui Fane s-ar duce pe datorii.Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF şi, dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”, spunea Claudia, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...