Acasă » Exclusiv » Prezentatorul PRO TV s-a apropiat periculos de o brunetă!

Prezentatorul PRO TV s-a apropiat periculos de o brunetă!

De: Cristian Blanuta 03/11/2019 | 23:51

Cabral este un tip carismatic! A dovedit-o mereu, indiferent de emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul carierei sale. Și nu e numai pe ”sticlă” așa, ci și în viața de zi cu zi. A demonstrat-o recent, la un chef alături de prieteni, într-un celebru club-restaurant din ”Floreasca”. O brunețică i-a făcut cu ochiul, el a îmbrățișat-o și i-a șoptit ceva. În timp ce CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a obținut imaginile, în exclusivitate!

”Ce spun românii”, reality show-ul pe care Cabral îl prezintă la Pro TV s-ar putea transforma, ușor, în ”Ce spune Andreea?” Asta pentru că iubitul ei soț tocmai ce s-a apropiat periculos de o brunetă frumușică, mai mult, tânăra i-a cântat în strună celebrului prezentator. E doar o glumă! Totul s-a întâmplat într-un club din Capitală, unde Cabral, alături de câțiva prieteni, între care și ”misterioasa” brunetă, s-a distrat de minune.

Așa cum o face, de altfel, și pe platoul de la Pro TV. (CITEȘTE ȘI: CABRAL ȘI ANDREEA IBACKA AU FOST JEFUIȚI ÎN VACANȚĂ. PREZENTATORUL L-A BĂTUT PE UNUL DINTRE HOȚI)

Cabral a făcut spectacol pe ringul de dans

A început cu vorbe, apoi s-a dezlănțuit la dans

Cabral a fost pe ”vorbe” la început. Ba cu unul, ba cu altul, ba cu bruneta din cercul lui de prieteni. Vedeta de televiziune s-a încins, însă, într-un dialog vesel cu tânăra care, e drept, îi zâmbea larg. Fata chiar l-a luat de umăr, și-a apropiat buzele de urechea lui și i-a șoptit mai multe. În timp ce Cabral dădea, energic, din cap. Și asta a fost. În dreptul barului, pentru că…

Lui Cabral i-a venit, brusc, cheful să danseze. Și nu a trecut mult până când s-a dezlănțuit pe ring. Și a făcut-o chiar bine, în fața unui prieten care l-a ”studiat”, ușor invidios. Cu o șapcă trasă pe ochi, prezentatorul a trecut la nivelul al doilea: s-a lipit de brunetă, pe care a ”dansat-o” bine de tot! Apoi a eliberat ringul, pentru a-și trage, puțintel, sufletul.

A mai schimbat două vorbe cu amicii lui, apoi a făcut o poză generoasă cu ei, în care apare și bruneta, Oana pe nume, după cum chiar Cabral avea să divulge secretul, a doua zi, printr-o postare pe pagina de socializare. A făcut-o în stilu-i caracteristic, subtil și cu umor: ”1. La mulți ani, Vortex! 2. Te pup, Oana, felicitări pentru inel! 3. Mesaj pentru băiatul care se chinuie de 20 de minute să-mi facă o poză în timp ce stau de vorbă cu Oana: dă drumul la flash, că altfel negrii nu se văd seara…” (NU RATA: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! PRIMA FOTOGRAFIE CU CHIPUL FETIȚEI LUI CABRAL ȘI A ANDREEI IBACKA)

Cabral, alături de Oana și de ceilalți prieteni ai lui, la sfârșitul petrecerii

Cabral, 1.000 de ediții la ”Ce spun românii”

Cabral se află de patru ani la cârma show-ului ”Ce spun românii”, iar la sfârșitul lunii septembrie a bifat chiar a 1.000-a emisiune. „Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte. (VEZI AICI: CABRAL IBACKA, POZĂ RARĂ CU FATA LUI CEA MARE)

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a spus Cabral.

Cabral, carieră în televiziune

În 1998, își începe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. În anul 1996 joacă în filmul „Je ne marcherais jamais seul”, prezentat în anul 1997 la Cannes.

Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni în cadrul televiziunii Prima TV. Câteva dintre titluri ar fi: Impact, Banc Show, Vara fără limite etc. În anul 2000, trece la Acasă TV, un post de televiziune aflat sub „patronajul” Media Pro. S-au deschis uși pentru filme, seriale, produse de MediaPro Pictures. Aici, Cabral prezintă ”Un bărbat adevărat” și ”Poveștiri Adevărate”. (CITEȘTE ȘI: MALONE & ”GINA A LUI BENDEAC” AU TABIETURI DE SOȚ ȘI SOȚIE. AVEM FILMĂRILE CARE ÎI TRĂDEAZĂ!)

În anul 2004, joacă în filmul „Catacombs”, alături de celebra P!nk. În anul 2005, primește cel mai remarcabil rol: inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul ”Băieți buni”.

În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească „Păcatele Evei”, și apoi în toamna aceluiași an începe filmările pentru telenovela românească „Iubire ca în filme”, unde îl interpretează pe Bobby ‘Parai’ Ugamba.

Cabral, alături de soția lui, Andreea, într-o vacanță în Italia

În anul următor, Cabral începe o nouă provocare, alături de Mircea Solcanu, „Poveștiri de Noapte”, o emisiune de monden, prezentă Acasă, până în 2014. În toamna anului 2007, el primește un rol în serialul numit „Inimă de țigan”, personajul lui fiind Thierry.

La începutul lui 2008, Cabral primește o altă provocare, pe care o duce până la capăt, așa cum suntem deja obișnuiți: emisiunea-concurs „În al nouălea cer”, prezentată alături de Adela Popescu timp de 15 săptămâni. (VEZI AICI: EL E SINGURUL ROMÂN CARE A SEMNAT PENTRU PRODUCȚII DE LA HOLLYWOOD & BOLLYWOOD!)

În toamna anului 2008, începe ”Regina”, o telenovelă ce continuă povestea din ”Inimă de țigan”. Personajul lui Cabral, Thierry, este împușcat în primele 10 minute ale primul episod, dar va reveni în serial ceva mai târziu.

În vara anului următor, Acasă filmează lungmetrajul „State de România, student la Sorbona” dar și serialul „State de România”, personaj principal fiind același State Potcovaru din cele două producții anterioare, personaj interpretat de Gheorghe Visu. Aceste două produse îl aduc din nou pe ecrane pe Thierry, personaj interpretat de Cabral timp de trei ani.

În februarie-martie 2015 a fost co-prezentator al realityshow-ului românesc „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Din iulie 2015, prezintă emisiunea-concurs „Ce spun românii”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...