Malone & ”Gina a lui Bendeac” au tabieturi de soț și soție. Avem filmările care îi trădează!

Publicat: 02/11/2019 | 23:10

Vlad Drăgulin și Anca Dinicu nu sunt prieteni doar pe platourile de filmare, ci și în afara lor. Așa se face că “Gina a lui Mihai Bendeac”, așa cum mai este cunoscută frumoasa actriță care a jucat în serialul “Băieți de Oraș”, l-a luat pe “Malone” la mall și, alături de acesta, și-a căutat lenjerie intimă potrivită. Cei doi au, fără nicio exagerare, tabieturi de soț și soție, deși oficial nu-și asumă relația. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmările care îi trădează.

Anca Dinicu a interpretat rolul partenerei lui Vlad Drăgulin, în celebrul serial difuzat de Antena 1. Cei doi joacă, însă, rolul de cuplu inclusiv în viața reală. Recent, au fost la mall Băneasa pentru câteva clipe de relaxare. Și, dacă tot se aflau printre magazine, au decis nu doar să-și încarce bateriile, ci să intre și la Victoria’s Secret, brand cunoscut pentru articolele de lenjerie intimă, dar și alte produse dedicate femeilor.

(VEZI AICI:  CU CINE SE IUBEȘTE MALONE DIN „BĂIEȚI DE ORAȘ”

Cu mâna goală…

Anca și Vlad sunt buni prieteni

Cea mai interesată de produsele din magazin a fost, cum era și normal, Anca Dinicu, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. “Gina a lui Bendeac” s-a uitat la mai multe articole, însă nu a găsit nimic pe placul ei. În urma ei s-a aflat, tot timpul, Vlad Drăgulin, care nu a scăpat-o nicio clipă din ochi, comportându-se ca un adevărat partener. Ulterior, cei doi actori au intrat la Zara, unul dintre cele mai cunoscute branduri de fashion la nivel global. Din nou, tânăra a fost cea care a arătat mai mult chef de shopping.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI INTERZISE MINORILOR ÎN NOUL EPISOD “BĂIEȚI DE ORAȘ”!)

Anca Dinicu s-a uitat la mai multe haine, ba chiar a probat și un palton. La rândul lui, Vlad Drăgulin s-a uitat la un articol, dar a evitat să-l pună pe el. Și, din nou, cei doi au plecat fără să achiziționeze ceva. În respectivele magazine, au petrecut aproximativ 20 de minute. De departe, cea care a avut inițiativa și care chiar a intenționat să-și îmbogățească garderoba a fost “Gina a lui Bendeac”. Nu a găsit, însă, nimic pe placul ei. Cine știe, poate data viitoare va avea mai mult noroc!

(NU RATA: MALONE ȘI ROBY ROBERTO, ÎN VIAȚA REALĂ! IPOSTAZELE ÎN CARE APAR DOI TINERI CARE SEAMĂNĂ CU CELEBRELE PERSONAJE)

Prieteni la cataramă

Anca Dinicu și Vlad Drăgulin sunt unii dintre cei mai îndrăgiți actori în momentul de față. În serialul “Băieți de Oraș”, Anca o interpretează pe Gina Felea, unde este partenera lui “Malone”, personaj interpretat de Vlad Drăgulin. Anul trecut s-a speculat că ar forma un cuplu inclusiv în viața reală, nu doar în seria difuzată de Antena 1. Într-adevăr, petrec mult timp împreună, dar realitatea ar fi alta. Sunt foarte buni prieteni, motiv pentru care nu au nicio reținere să apară alături în public.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...