Imagini interzise minorilor în noul episod “Băieți de Oraș”!

Publicat: 04/06/2018 | 13:47

Anca Dinicu, actrița care interpretează personajul Gina în serialul “Băieți de Oraș”, a gafat! Vedeta a fost filmată în ipostaze delicate în timp ce trăgea cadrele din primul episod al noului sezon al îndrăgitei pelicule. Aseară, au rulat în premieră imaginile, iar fanii au făcut ochii mari când au văzut că Gina lui Bendeac și-a arătat zonele intime la TV. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Malone și Roby Roberto, în viața reală! Ipostazele în care apar doi tineri care seamănă cu celebrele personaje din filmele lui Mihai Bendeac: „Am ieșit cu iubitele. Lumea cataloghează aiurea!”

Momentele interzise minorilor s-au petrecut în scena în care Malone, jucat de actorul Vlad Drăgulin, și Gina, interpretată de Anca Dinicu, îl consolau Robby Robert. Personajul căruia îi dă viață Mihai Bendeac în celebrul serial “Băieți de Oraș” a fost părăsit de Danela și suferă foarte mult. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și: Mama lui Roby Roberto, față în față cu Mihai Bendeac, pe scena ”iUmor”. Cum a reacționat juratul emisiunii

În timpul discuțiilor, Gina, care e îmbrăcată cu o bluză de pijama cu inimioare și pantaloni scurți, se tot muta de pe o parte pe alta. Și… cum pantalonii erau foarte de scurți, la un moment dat, când a deschis picioarele, ea a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia. Unii dintre fanii serialului “Băieți de Oraș”, realizat în regia lui Mihai Bendeac, au comentat și au spus pe rețelele de socializare că actrița nu ar avea lenjerie intimă pe ea.