Exclusiv. Cu cine se iubește Malone din „Băieți de oraș”! Primele imagini cu ei împreună

Publicat: 16/08/2018 | 16:10

Unul dintre cei mai tineri și mai talentați actori de comedie din România, Vlad Drăgulin (27 de ani), s-a îndrăgostit lulea! O clujeancă frumoasă și cu zvâc l-a făcut să nu-și mai ia mâinile de pe ea. 

Colegul lui Mihai Bendeac din serialul de comedie ”Băieți de oraș”, Vlad Drăgulin, a demonstrat că este un actor cameleonic senzațional. Acesta a reușit de-a lungul timpului să imite perfect personaje ca Nicolae Guță sau Nelson Mondialul, dar a dat lovitura cu rolul lui Malone, și asta pentru că rolul de cocalar i-a venit mănușă! A captat imediat atenția cu fazele comice, dar mai ales cu interpretarea sa.

Și cine s-ar fi gândit că un actor cu programul lui, care mai nou a devenit și un fel de ”înger păzitor” a lui Bendeac la emisiunea X Factor, mai are timp și de alte ”lovituri”?! Ei bine, Drăgulin se poate declara un om împlinit, pentru că și-a găsit inclusiv… iubită!

Ea este iubita lui Vlad Drăgulin
Ea este iubita lui Vlad Drăgulin

Este vorba despre o tânără din Cluj, foarte frumoasă, care îl însoțește și pe la filmări de multe ori, iar în fiecare pauză pe care actorul și-o ia nu-și mai dezlipește mâinile de pe ea!

CANCAN.ro i-a surprins pe cei doi la o terasă, în timp ce actorul îi fura pupici brunetei și îi șoptea ceva la ureche care o facea să râdă. Păi dacă nici Drăgulin nu are cuvintele la el …

 

 

 

Citește și...