El e singurul român care a semnat pentru producții de la Hollywood & Asia!

Autor: I.D.
Publicat: 02/11/2019 | 23:12

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, povestea de succes a tânărului care face senzație în lumea cinematografiei. Liviu Covalschi e singurul român  care a semnat pentru producții de la Hollywood & Asia!(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DUPĂ CE A ANUNȚAT DIVORȚUL! AM FILMAT-O CU…)

De la animator, a ajuns actor în cele mai importante și cele mai bine plătite roluri din industria cinematografiei din Asia, dar și de la Hollywood. (NU RATA: EX-SOȚIA LUI WHAT’SUP RUPE TĂCEREA: ”AM AJUNS ÎN PUNCTUL ÎN CARE…”)

Liviu Covalschi este cunoscut în lumea filmului sub numele de ”Keno”. A fost crescut într-o familie modestă, la vârsta de 15 ani tatăl lui a murit, iar mama lui s-a îmbolnăvit și a fost nevoit să învețe să se descurce singur. Pentru că era pasionat de karate, culturism și kickboxing, a ajuns să profeseze ca agent de intervenție, iar la 18 ani a fost selectat de SRI.

Liviu Covalschi a fost animator înainte de a ajunge pe platoul de filmare

„Visul a devenit realitate, după doar doi ani”

După terminarea stagiului a cutreierat lumea până s-a instalat în Macao. Atunci i-a murit și mama. Așa că și-a construit propria familie și a clădit încet, dar sigur succesul. (VEZI ȘI: FOSTA ȘTIRISTĂ DE LA TVR S-A ORIENTAT CORECT! ULTIMA ACHIZIȚIE: PORSCHE CU ȘOFER ”LA PACHET”!)

,,Pot să zic că am trecut prin tot: securitate, viață de noapte – animator, management de divertisment și fitness. Cariera mea în actorie a început în Coreea, unde am fost trimis la un film, mai mult ca antrenor de lupte. Acolo, regizorul m-a văzut, m-a plăcut și m-a pus în fața camerei. De acolo a început viața de film, ca freelancer și doar roluri supporting main (sub cel principal). Visul a devenit realitate, după doar doi ani de film. Am semnat cu una dintre cele mai mari companii de film din Asia. Asta s-a întâmplat în septembrie 2019 . Asta înseamnă că pentru următorii 10 ani o să joc  doar roluri principale în filme cu buget mediu și mare”, a declarat Liviu Covalschi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Liviu Covalschi,  singurul român care a semnat pentru producții de la Hollywood & Bollywood!

Coleg de platou cu Jackie Chan!

Liviu Covalschi  se poate considera unul ditre cei mai norocoși actori din România Și asta pentru că a avut privilegiul să joace alături de multe staruri internaționale precum Jackie Chan, Kevin Durand , Malik Yoba, Spencer Daniels, Andy Lau, Jennifer Ehle, Mark Dacascos. (NU RATA: EA ESTE SEXY-SILICONATA CARE L-A ”FĂCUT PRAF” PE EX-UL ANTONIEI! CU CINE ȘI-A REFĂCUT VIAȚA VINCENZO CASTELLANO! EXCLUSIV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)