Primele imagini cu Bianca după ce a anunțat divorțul! Am filmat-o cu…

Publicat: 01/11/2019 | 23:28

Bianca Drăgușanu și soțul ei au decis să divorțeze, după doar trei luni de mariaj. Sexoasa blondină nu s-a închis în casă după ce a depus actele necesare separării, ci a ieșit la mall cu fetele, ca să celebreze despărțirea de musculos. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile surprinzătoare. (CITEȘTE ȘI: BOTE, DECLARAȚII ÎN SUPER-EXCLUSIVITATE DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI)

În urmă cu două zile, toată lumea a fost șocată după ce vestea că unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz s-a destrămat. După un mariaj care a durat doar trei luni, Bianca Drăgușanu și soțul ei au decis să își spună ”Adio”.  Odată cu depunerea actelor de divorț, la notar, vedeta se pare că și-a luat o piatră de pe inimă. Și asta pentru că sexoasa blondină a fost surprinsă într-o ipostază de-a dreptul uimitoare. (NU RATA: ANNA LESKO & DJ VINNIE AU SEMNAT ”ACTELE DESPĂRȚIRII”)

La film cu fetele

Joi seară, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu într-un renumit centru comercial din zona de nord a Capitalei, acolo unde aceasta se pare că și-a dat întâlnire cu fetele pentru a celebra divorțul de musculos.

Într-o formă de invidiat, Bianca Drăgușanu s-a întâlnit la cinematograful din mall cu două dintre prietenele ei. Zâmbitoare și plină de viață, vedeta părea extrem de bucurosă că se vede cu cele două. După ce s-au îmbrățișat și s-au pupat, acestea s-au îndreptat către sala de cinema. (NU RATA: EXCLUSIV. BIANCA DRĂGUȘANU DIVORȚEAZĂ! S-A SĂTURAT DE AGRESIVITATEA SOȚULUI)

Bianca Drăgușanu a ieșit cu fetele la film

La un moment dat, în timp ce coborau pe scările rulante, vedeta a făcut un gest extrem de surprinzător. Bianca a început să danseze de bucurie, ca și cum ar celebra faptul că, oficial, a ”rupt-o” cu musculosul.

Bianca a dansat de bucurie pe scările rulante

Bianca și soțul ei, momente tensionate! 

În urmă cu o lună și jumătate,D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, informații uluitoare despre un episod violent care s-a petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău.(VEZI AICI: RAFAELA DE LA EXATLON ÎȘI CAUTĂ IUBIT)

Potrivit unor surseD.A.S categoria A, între Bianca Drăgușanu și soțul ei, care se aflau la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și musculos a izbucnit un conflict presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant. În drumul lor spre parcare, afaceristul ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori pe soția sa. Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-ar fi agresat soția, musculosul, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant, unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi. (NU RATA: CELEBRUL CHEF DE LA PRO TV A DIVORȚAT OFICIAL)

 

Vedeta a ieșit la mall după ce a confirmat divorțul

Bote, despre divorțul Biancăi!

”În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancă de bătăi, este categoric că își are rostul. Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog. Cu o vorbă bună sau rea se pot rezolva problemele. Dar în niciun caz cu palma. Atunci când lovești o femeie demonstrezi inferioritatea. Mai înseamnă că acel bărbat nu are textele la el.(…)

Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri, care cauzează o coastă ruptă sau un picior… Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută. Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos. Bărbăția și puterea unui mascul nu stau în asta. Când ajungi să dai într-o femeie consider că esti total lipsit de texte, de diplomație. (…)

Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea. Nu doar în cazul Biancăi, e valabil pentru toate femeile. În momentul în care constată că relația nu mai merge, începe să fie bătută, marginalizată și nu mai este iubită nu trebuie să se sacrifice pentru nimic.

Trebuie să se gândească că viața merge înainte cu sau fără o familie. Și cel mai important e faptul că nu contează ce spune lumea și trebuie să devină puțin egoistă și să știe că are o viață de trăit înaintea declarat celebrul designer, în exclusivitate pentruCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014!

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE MÂNDREȘTE CU SORA EI. CÂT DE SEXY ESTE OANA)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.(NU RATA: AVEM IMAGINILE PE CARE NU LE-A DIFUZAT NICIO TELEVIZIUNE! CE NU S-A VĂZUT LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MIHAI CONSTANTINESCU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...