Anna Lesko & DJ Vinnie au semnat ”actele despărțirii”: unde va locui fiul lor, ce pensie de întreținere a fost stabilită + multe alte detalii

Publicat: 31/10/2019 | 22:42

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri, format din Anna Lesko și DJ Vinnie, s-a destrămat. Cu toate că au decis să „divorțeze”, și-au împărțit, în bună înțelegere, custodia micuțului lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, termenii acordului de mediere pe care l-au semnat cei doi. (CITEȘTE ȘI: ”BĂIATUL” MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI ȘI-A ASUMAT-O PE CUMINȚICA GĂBIȚA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat in posesia unor informații unice legate de cea mai surprinzătoare ”ruptură” din showbiz-ul românesc, ”divorțul” dintre Anna Lesko și DJ Vinnie. (NU RATA: PIȚI JR., PARTY DE-O NOAPTE CU FETELE DIN ORAȘ!)

Au semnat ”actele despărțirii”

Cu toate că și-au spus definitiv ”adio”, Anna Lesko și DJ Vinnie au încercat să-și încheie socotelile într-un mod cât se poate de civilizat. Potrivit unor surse D.A.S. foarte bine informate, cei doi s-au înteles asupra micuțului lor, în biroul mediatorului.

Anna Lesko și DJ Vinnie au convenit ca domiciliul micuțului să fie acasă la artistă, iar Adrian Neniță s-a obligat la plata unei contribuții, pentru creșterea și îngrijirea băiețelului lor, în valoare de 200 de euro, în fiecare lună. Ba mai mult decât atât, cei doi au pus la punct și custodia minorului. (NU RATA: IUBITA LUI SYDA A PRELUAT SARCINILE MATERNE DE LA EBA!)

”Părțile au stabilit un program de legături personale cu minorul, astfel:

  1. a) Pe parcursul anului, petrecerea timpului cu tatăl, în primul și al treilea weekend al fiecărei luni, respectiv de vineri, cu preluare de la instituția de învățământ, până luni la începerea programului școlar; în celelalte săptămâni în intervalul miercuri cu preluare de la instituția de învățământ până vineri la începerea programului școlar.

 b) În perioada vacanțelor, astfel: vacanța de vară (intervalul 15 iunie-15 septembrie) o perioadă de maxim 14 zile cu fiecare părinte, în afara programului stabilit la pct. a; sărbătorile de Crăciun și Paște vor fi petrecute alternativ cu părinții (începând cu Crăciun 2019 și Paște 2020 petrecute cu tatăl)

 c) Părțile de comun acord stabilesc celebrarea zilei de naștere, onomastice, sau alte evenimente majore (serbări, Ziua Copilului, majoratul, etc.) de către părinți împreună cu minorul;

  1. d) Zilele de naștere ale părinților vor fi petrecute de copil cu părintele sărbătorit, fără a afecta programul stabilit la pct. a

 e) În afaraprogramului stabilit, oricare dintre părinți va putea petrece timp cu minorul, cu acordul celuilalt părinte, fără a afecta programul școlar și vor putea comunica neîngrădit prin orice mijloace de comunicare.

„Domnul Neniță Adrian se obligă la plata…”

 2.4 Pentru ieșirile din țară ale minorului, în străinătate, însoțit de oricare dintre părinți, părțile își exprimă acordul ca hotărârea ce se va da în prezenta cauză să țină loc de consimțământ; precizările privind destinația și durata vor fi comunicate celuilalt părinte care își va exprima acordul în scris cu privire la acestea, acord ce va fi anexat obligatoriu hotărârii judecătorești de încuviințare a prezentului acord.

 2.5 Deciziile privind programul școlar, program after-school, extrașcolar, cluburi școlare, sportive, de petrecere a timpului liber pentru copii și școlari. îngrijire medicală și asigurări medicale, vor fi luate de părinți de comun acord.

 2.6 Domnul Neniță Adrian se obligă la plată unei contribuții, pentru creșterea și îngrijirea minorului, educație și pregătire profesională, în cuantum de 200 euro (echivalent în lei la cursul zilei), care va fi achitată lunar, până în ultima zi a lunii pentru care se efectuează plată, într-un cont indicat de dna. Anna Lesko sau numerar, începând cu luna iulie 2019”, se arată în acordului de mediere semnat de cei doi și care a ajuns în posesia D.A.S.

Anna Lesko & DJ Vinnie, în vremurile când formau un cuplu fericit

Motivul „divorțului”…

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce renumita artistă a fost surprinsă în timp ce se săruta, în club, cu Mike Diamondz, relația cu DJ Vinnie ar fi început să se răcească. Din câte se pare, între cei doi ar fi intervenit mai multe discuții acide, iar ”ruptura” a fost inevitabilă după episodul din club. (NU RATA: STILISTA A RETRĂIT MOMENTE DE GROAZĂ: “MI-AM DAT SEAMA CĂ NU SUNT ÎN STARE SĂ O SALVEZ”)

Anna Lesko a „divorțat” de DJ Vinnie

Anna Lesko, mamă la 35 de ani!

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Neniță, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Iar fratele și sora lui Adrian cântă la vioară. (NU RATA: IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN&DANI: “FEMEILE ȘTIU MAI BINE, NU TREBUIE SĂ…”)

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...