Acasă » Cancan » Iubita lui Syda a preluat sarcinile materne de la EBA!

Iubita lui Syda a preluat sarcinile materne de la EBA!

De: Cristian Lisandru 28/10/2019 | 23:11

Un ”campion” la nivelul cuceririlor, Bogdan Ionescu (alias) Syda a înregistrat victorie după victorie pe câmpul de luptă sentimental, afișându-se cu frumuseți care l-au făcut să ”uite” despărțirea de Elena. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a apărut, de fiecare dată, în postura privilegiată de seducător și gentleman cu state vechi de serviciu. Syda nu a ratat nicio ocazie pentru a-și răsfăța iubitele, oferindu-le acestora distracție la superlativ. Dar se pare că iubita turcoaică a lui Bogdan Ionescu reușește să facă un pas ”înainte” și mută corespunzător, în această perioadă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe îndrăgostiți alături de cei doi copii pe care Syda îi are cu EBA, fata cea mică a fostului președinte al României. (CITEȘTE ȘI:  IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN&DANI: “FEMEILE ȘTIU MAI BINE, NU TREBUIE SĂ…”)

Bogdan Ionescu a fost apropiat, la un moment dat, și de Oana, fiica unui renumit om de afaceri din Craiova, însă Sheila Giafer – iubita turcoaică – l-a cucerit până la urmă, astfel că Syda s-a transformat, pe măsură ce lunile s-au scurs, într-un bărbat „de casă”. Iar ipostaza îl prinde, după cum se poate observa în filmarea prezentată, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Bogdan Ionescu și Sheila – împreună cu fetița și băiețelul – au petrecut câteva zeci de minute de relaxare pe terasa unui cunoscut local, apoi s-au îndreptat spre casă ținându-i de mânuțe pe cei doi copii. (VEZI ȘI: EX-UL OANEI ZĂVORANU A LĂSAT-O GRAVIDĂ PE REGINA PRAHOVEI!)

Syda, cu băiețelul de mânuță, pe urmele Sheilei

Imagini care ar putea tulbura apele în familia Băsescu

Sheila demonstrează deja instincte materne, preluând sarcinile de la EBA. Coboară treptele, grijulie, împreună cu fetița, ținând-o de mânuță, iar în urma lor, după câteva zeci de secunde, apare și Syda, alături de băiețel. O aemenea imagine ”de familie” va declanșa, cu siguranță, o adevărată ”celulă de criză” în familia Băsescu, cu atât mai mult cu cât Bogdan Ionescu și Sheila oferă imaginea unui cuplu care își asumă toate responsabilitățile, inclusiv grija permanentă pentru cei doi copii care au venit pe lume în urma relației dintre Syda și Eba. (NU RATAI: ANDREEA SASU, “MARATON” NEMAIVĂZUT CU VEDETA DIN PRISON BREAK, UN MILIARDAR ȘI UN INTERLOP)

Sheila Giafer a preluat sarcinile materne de la EBA

Syda, petrecere cu lăutari pentru Sheila

Focoasa Sheila Giafer l-a cucerit, definitiv, pe Bogdan Ionescu, iar acesta nu a precupețit niciun efort – fie el și financiar – atunci când a fost adus în discuție subiectul ”party”. Și cum nu există distracție la superlativ fără lăutari pe măsură, Syda i l-a adus ”pe tavă” Sheilei chiar pe celebrul manelist Florin Salam. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a ”spart” o sumă frumușică pe lăutari și a fost în centrul atenției, alături de iubita sa la petrecerea organizată într-un renumit local din apropierea Capitalei. (NU RATA: AU DEPUS ÎN SECRET ACTELE LA STAREA CIVILĂ! ADELINA PESTRIȚU SE CĂSĂTOREȘTE ÎN WEEKEND CU …)

Bogdan Ionescu a acaparat ringul de dans și a bombardat-o cu dedicații pe frumoasa parteneră. Florin Salam i-a dedicat lui Syda, dar și senzualei Sheila, mai multe melodii de succes. Firește, ex-ginerele lui Traian Băsescu l-a recompensat regește pe artist, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nu putea rata astfel de momente. Scenele s-au repetat și după ce la microfon și-a făcut apariția Elis Armeanca. Syda și senzuala lui iubită, Sheila, au petrecut pe ritmurile amețitoare până aproape de zorii zilei. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DE LA ”INSULA IUBIRII” & NOUL IUBIT)

Syda, alături de Florin Salam, ”Regele manelelor”. Au fost dedicații ”fără număr” pentru Sheila

A fost implicat într-un dispută cu Gigi Becali

Bogdan Ionescu și Gigi Becali au fost protagoniștii unor momente de-a dreptul șocante cu mai mult timp în urmă. (NU RATA, AICI: SYDA CONFIRMĂ ALTERCAȚIA: „AM PLECAT ACOMPANIAT DE URLETELE LUI GIGI BECALI”)

”Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, țin să precizez faptul că realitatea e total diferită de varianta dată de domnul Becali. Totul se rezumă la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovadă sunt afirmațiile calomnioase și amenințările care mi-au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele în ziua de 29 decembrie în incinta unui hotel din Poiana Brașov.

Probabil că din cauza educației pe care o am, am ales să nu alimentez acel moment preferând să plec din locul respectiv atât eu, cât și persoana care mă însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. Iar cât despre faptul că mi-ar fi dat «interzis» în Poiana Brașov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, țin să menționez faptul că Gigi Becali a mai încercat și în trecut să își facă singur dreptate…”, a mărturisit Bogdan Ionescu, la vremea respectivă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Syda și căsătoria cu Elena Băsescu: ”Convenția pe care o am cu mama copiilor…”

După patru ani de mariaj, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie a anului 2016. Copiii cuplului au rămas în grija mamei și ambele părți au decis să păstreze tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio. (VEZI ȘI: SEXY-BLOGERIȚA A ”NĂUCIT” MASCULII CU POSTERIORUL EI JUCĂUȘ!)

„Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevărată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legătură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii  (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a spus Bogdan Ionescu într-un interviu mai vechi.

Se poate observa acum că Syda petrece clipe minunate alături de copiii săi și în luna octombrie, iar Sheila, la rândul ei, face totul pentru ca micuții să se simtă cât mai bine în compania tatălui lor și a iubitei sale. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL DESPRE NUNTA CU SMILEY: ”O SĂ-I PORT NUMELE, DACĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă nu aveţi autovehiculele echipate corespunzător
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...