Avem imaginile pe care nu le-a difuzat nicio televiziune! Ce nu s-a văzut la înmormântarea lui Mihai Constantinescu

Publicat: 31/10/2019 | 22:46

Mihai Constantinescu a fost condus, joi, pe ultimul drum. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce nu s-a văzut la înmormântarea regretatului artist. Avem imaginile pe care nu le-a difuzat nicio televiziune!

După mai multe luni în care s-a aflat în comă, Mihai Constantinescu s-a stins din viață. Artistul a murit marți seară, la ora 19.00, în urma unui stop cardiorespirator, iar muzica românească a pierdut un cântăreț de excepție. Alături de el au fost, până în ultima clipă, Mihaela Constantinescu, fosta soție, și Simona, văduva compozitorului.

(VEZI AICI: IMAGINILE DURERII. ZIUA ÎN CARE ROMÂNIA ÎȘI IA ADIO DE LA MIHAI CONSTANTINESCU)

Fosta soție și văduva s-au susținut reciproc

În cursul zilei de joi, România și-a luat adio de la Mihai Constantinescu. Artistul a fost condus pe ultimul drum, către eternitate, iar toți cei care l-au ascultat și îndrăgit au fost alături de familia greu încercată, împărtășind o durere comună. Cântărețul a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, iar zeci de oameni au ținut să participe la tristul eveniment.

(NU RATA: CE A FĂCUT SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU CHIAR ÎNAINTE DE A PRIMI TRAGICA VESTE)

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier – fosta soție și, respectiv, văduva artistului – s-au susținut reciproc, au stat împreună la căpătâiul bărbatului pe care l-au iubit și pe care, cu siguranță, nu-l vor uita niciodată. De altfel, cele două au o relație excelentă și au purtat, tot timpul, un dialog atunci când în discuție a fost sănătatea cântărețului. I-au fost tot timpul alături la bine, dar mai ales la greu.

Simona și Mihaela, alături și la înmormântare

(CITEȘTE ȘI: CE ÎNȚELEGERE AU FĂCUT FOSTA SOȚIE & VĂDUVA CÂNTĂREȚULUI)

Văduva a fost la un pas de leșin

Era normal ca legătura strânsă dintre ele să continue și în ziua înhumării lui Mihai Constantinescu. La un moment dat, Simona Secrier a acuzat o stare de rău și a fost la un pas să leșine. Alături i-a fost Mihaela Constantinescu, care a avut grijă de ea și i-a redat puterile. Atât fosta soție, cât și văduva regretatului artist au fost profund marcate de momentele sfâșietoare ale despărțirii.

(VEZI AICI: CEL MAI BUN PRIETEN AL LUI MIHAI CONSTANTINESCU, MĂRTURISIRI DESPRE CEA MAI MARE SUPĂRARE A ARTISTULUI)

De organizare s-a ocupat, din fericire, Marilena Adam, nașa lui Mihai Constantinescu. A fost cea care a discutat cu preoții, cu persoanele prezente, a fost implicată din toate punctele de vedere. A fost, practic, un sprijin extrem de valoros pentru cele două doamne pe care artistul le-a condus în fața ofițerului stării civile.

Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au fost profund marcate de durerosul moment. Din fericire, Marilena Adam (prima din dreapta), nașa regretatului artist, le-a fost alături

A plâns lângă groapă și a sărutat iconițe

De departe, cel mai emoționant mesaj care a apărut pe zecile de coroane a fost “Noi te-am pierdut, Dumnezeu te-a vrut!”. Horia Moculescu, Adrian Daminescu și Silvia Dumitrescu au fost doar o parte dintre artiștii care au fost prezenți la înmormânare. Inclusiv Bogdan Vlădău a venit să aducă un ultim omagiu memoriei lui Mihai Constantinescu.

Potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la cimitir și-a făcut apariția un personaj misterios, în cârje, care plângea în hohote și săruta iconițe. Asta în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu era acoperit cu pământ. Absolut nimeni dintre cei prezenți la înmormântare nu i-a aflat identitatea. Era, practic, la fel de marcat ca și Mihaela și Simona, fostele partenere ale regretatului artist.

Un personaj misterios, în cârje, a fost devastat la înmormântarea lui Mihai Constantinescu

Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de decorare post-mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler pentru Mihai Constatinescu.

(VEZI AICI: ANCA ȚURCAȘIU, RĂPUSĂ DE DURERE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MIHAI CONSTANTINESCU)

Astfel, în semn de apreciere pentru importanta carieră artistică dedicată muzicii ușoare românești, pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generații de interpreți, Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Național «Pentru Merit» în grad de Cavaler interpretului de muzică ușoară Mihai Constantinescu”, informează Administrația Prezidențială.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...