Ea este sexy-siliconata care l-a ”făcut praf” pe ex-ul Antoniei! Cu cine și-a refăcut viața Vincenzo Castellano! EXCLUSIV

Autor: I.D.
Publicat: 02/11/2019 | 08:08

Cuplu-bombă în showbiz-ul românesc! Unul dintre cei mai chipeși afaceriști din România a fost cucerit de o focoasă brunetă. Fostul soț al Antoniei și-a refăcut viața sentimentală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu noua iubită a lui Vincenzo Castellano. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO & DJ VINNIE AU SEMNAT ”ACTELE DESPĂRȚIRII”)

După ce s-a despărțit de Antonia, celebrul afacerist italian a lăsat impresia că este un celibatar convins. Și asta pentru că mai tot timpul era văzut în compania unor domnișoare frumoase, dar niciuna dintre acestea nu reușea ”performanța” de a-l convinge să se facă băiat de casă. Cu toate acestea, de câteva luni, viața sentimentală a fostului soț al Antoniei pare să se fi schimbat radical. Vincenzo Castellano ar fi fost prins în mrejele iubirii de o brunetă sexy-siliconată. (NU RATA: BOTE, DECLARAȚII ÎN SUPER-EXCLUSIVITATE DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI)

Ipostaze tandre, locuri de vis

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii unice legate de noua poveste de iubire din ”lumea bună”. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de câteva luni, o superbă româncă, pe numele ei Andreea Ramona, a reușit să-i fure inima soțului Antoniei. Vincenzo Castellano pare să fie foarte îndrăgostit de noua lui parteneră de viață, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în imaginile care vă sunt prezentate, în premieră, de site-ul nr.1 din România.

Vincenzo Castellano și Andreea n-au ezitat să se imortalizeze în diferite ipostaze tandre în locurile de vis prin care au petrecut în această vară. Nu-i de mirare că Andreea a reușit să-l facă pe italian să o iubească nebunește și asta pentru că tânăra este posesoarea unor forme de-a dreptul demențiale.

Rămâne de văzut dacă sexy-siliconata o să-l convingă pe afaceristul italian să o ducă în fața ofițerului de stare civilă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu evoluția relației celor doi. (NU RATA: CELEBRUL CHEF DE LA PRO TV A DIVORȚAT OFICIAL)

Vincenzo Castellano și noua iubită, sărut pasional

Ce spunea Vincenzo Castellano despre relația cu Antonia

Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo patru-cinci luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. (…) Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”, declara Vincenzo, pentru o publicație din România, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...