Fosta știristă de la TVR s-a orientat corect! Ultima achiziție: Porsche cu șofer ”la pachet”!

Publicat: 01/11/2019 | 23:29

Malvina Cservinschi a renunțat la televiziune pentru un business cu bijuterii, brandul Malvensky, furnizor al Casei Regale. Ușor-ușor, a dat lovitura, iar acum se poate considera o prosperă femeie de afaceri. Așa că și-a angajat șofer, care o duce prompt pe fosta prezentatoare de la TVR, la bordul unui superb Porsche, oriunde vrea ea. S-a întâmplat și la sfârșitul acestei săptămâni, când Malvina a avut nevoie urgent să ajungă la mall. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Malvina Cservinschi a spus stop televiziunii în urmă cu șapte ani! ”Am luat decizia de a renunța la colaborarea cu Televiziunea Română. Păstrez însă mulțumirea de a mă fi descoperit și format într-un mod complet și complex din punct de vedere profesional aici. Încheierea colaborării cu TVR a venit firesc. Am simțit că este momentul să pun punct acestei etape a vieții mele”, spunea atunci Malvina. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO & DJ VINNIE AU SEMNAT ”ACTELE DESPĂRȚIRII”)

Nu mai are grija volanului

Malvina Cservinschi a ajuns cu șoferul la mall pentru a rezolva, urgent, o problemă

Apoi, a anunțat ce vrea să facă mai departe: ”Îmi concentrez întreaga atenție și energie asupra dezvoltării brandului Malvensky, sub umbrela căruia am lansat de curând Malvensky Boutique!”

Iar afacerea i-a mers ca unsă! Acum, Malvina are dividende consistente, iar viața ei s-a schimbat foarte mult. E milionară în euro. Comentariile sunt de prisos. Ca o adevărată femeie de afaceri prosperă, fosta colaboratoare a TVR-ului are un superb Porsche, dar și un șofer, așa că nu mai duce grija volanului. Chiar la finalul acestei săptămâni, Malvina a avut musai nevoie de el. Întoarsă dintr-o vizită peste hotare, omul în dreapta căruia stă în mașină a luat-o de la aeroport și a condus-o până într-un mall din Capitală. Acolo, ea a avut de rezolvat o mică problemă, la un stand care comercializează suveniruri, căni unicat, lănțișoare și multe altele. Un binevoitor s-a ocupat repejor de cerințele ei, Malvina a scos la fel de repede câteva bancnote, a plătit, apoi s-a dus, fuguța la mașină. Unde șoferul era gata de plecare. Și a repezit-o, ca gândul și ca vântul, în centrul Capitalei.  (NU RATA: IMAGINI SUPER-SEXY DE LA PLAJĂ CU SOȚIA ROMÂNCĂ A CELUI MAI BINE COTAT DJ DIN LUME)

Cum a început afacerile Malvina Cservinshi

Afacerea pe care a creionat-o acum șapte ani Malvina Cservinschi nu a avut la bază un plan de business, ci o viziune! ”Aceea de a crea un produs care nu mai există pe piața românească, un produs cu poveste de care oamenii să aibă nevoie, care să poată fi purtat în fiecare zi.

Pe lângă toate acestea, a avut la bază și pasiunea de a îndeplini dorințele oamenilor. Până în ziua de astăzi, acesta este în continuare ceea ce mă inspiră în tot ce fac: dorințele și emoțiile oamenilor, tradițiile și simbolurile la care ei țin și pe care, în munca mea de creație, le traduc în bijuterii de suflet, atemporale, cu însemnatate, onorând astfel frumusețea umană. (VEZI AICI: BOTE, DECLARAȚII ÎN SUPER-EXCLUSIVITATE DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI)

Evoluția a fost în două etape, fiecare cu provocările ei. Una organică, năvălită peste mine. În această perioadă a trebuit să învăț totul și să țin pasul cu cererea neașteptat de mare. Am mărit echipa, am învățat tot ABC-ul unei afaceri și, în același timp, am încercat să creez lucruri noi și să mă pun la punct cu partea tehnică a tot ceea ce înseamnă procesul de creație și producție.

A doua etapă a afacerii a fost tot una de dezvoltare, dar mult mai așezată, matură, structurată. Am angajat un business coach care îmi este parteneră până în ziua de astăzi și, împreună, am început să ne uitam la toate laturile business-ului, inclusiv la mine – ca manager, lider, femeie de afaceri. Aceasta perioadă continuă să se întâmple și cred că este un proces de o viață. Dezvoltarea afacerii, dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea echipei, explorarea muncii de creație… toate sunt terenuri vitale pentru mine și Malvensky, iar rezultatele arată că merită să investești în dezvoltare, la fel de mult ca în calitatea produsului și a serviciilor. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL CHEF DE LA PRO TV A DIVORȚAT OFICIAL! SOȚIA A CERUT „CULPA EXCLUSIVĂ”, DAR JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

„Am muncit zi și noapte fără să mă dau în lături de la nimic”

Anul acesta am depășit cifra de afaceri de un milion de euro. Este un aspect important, dar mult mai important și valoros este faptul că am ajuns la această cifră fără împrumuturi, fără sponsorizări, fără ajutor de la bancă, de la persoanele din viața mea intimă sau orice altă sursă financiară pe care v-o imaginați. E foarte bine pentru cine poate fi ajutat în acest sens, dar Malvensky a crescut altfel, totul s-a întâmplat organic, totul a evoluat pentru că am crezut în viziunea mea, am muncit, am riscat, nu am încetat să creez, să învăț și să dezvolt.

Am reinvestit mereu câștigul, am muncit zi și noapte fără să mă dau în lături de la nimic, am crezut și am ascultat – și continui să fac asta – enorm clienții, echipa, propriul instinct și business coach-ul meu. Aceștia am fost si suntem hrana Malvensky, iar banii sunt o consecință, nu o cauză”, dezvăluia Malvina, pentru luxury-adviser.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...