Acasă » Exclusiv » Fosta știristă de la TVR s-a orientat corect! Ultima achiziție: Porsche cu șofer ”la pachet”!

Fosta știristă de la TVR s-a orientat corect! Ultima achiziție: Porsche cu șofer ”la pachet”!

De: Cristian Blanuta 01/11/2019 | 23:29

Malvina Cservinschi a renunțat la televiziune pentru un business cu bijuterii, brandul Malvensky, furnizor al Casei Regale. Ușor-ușor, a dat lovitura, iar acum se poate considera o prosperă femeie de afaceri. Așa că și-a angajat șofer, care o duce prompt pe fosta prezentatoare de la TVR, la bordul unui superb Porsche, oriunde vrea ea. S-a întâmplat și la sfârșitul acestei săptămâni, când Malvina a avut nevoie urgent să ajungă la mall. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Malvina Cservinschi a spus stop televiziunii în urmă cu șapte ani! ”Am luat decizia de a renunța la colaborarea cu Televiziunea Română. Păstrez însă mulțumirea de a mă fi descoperit și format într-un mod complet și complex din punct de vedere profesional aici. Încheierea colaborării cu TVR a venit firesc. Am simțit că este momentul să pun punct acestei etape a vieții mele”, spunea atunci Malvina. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO & DJ VINNIE AU SEMNAT ”ACTELE DESPĂRȚIRII”)

Nu mai are grija volanului

Malvina Cservinschi a ajuns cu șoferul la mall pentru a rezolva, urgent, o problemă

Apoi, a anunțat ce vrea să facă mai departe: ”Îmi concentrez întreaga atenție și energie asupra dezvoltării brandului Malvensky, sub umbrela căruia am lansat de curând Malvensky Boutique!”

Iar afacerea i-a mers ca unsă! Acum, Malvina are dividende consistente, iar viața ei s-a schimbat foarte mult. E milionară în euro. Comentariile sunt de prisos. Ca o adevărată femeie de afaceri prosperă, fosta colaboratoare a TVR-ului are un superb Porsche, dar și un șofer, așa că nu mai duce grija volanului. Chiar la finalul acestei săptămâni, Malvina a avut musai nevoie de el. Întoarsă dintr-o vizită peste hotare, omul în dreapta căruia stă în mașină a luat-o de la aeroport și a condus-o până într-un mall din Capitală. Acolo, ea a avut de rezolvat o mică problemă, la un stand care comercializează suveniruri, căni unicat, lănțișoare și multe altele. Un binevoitor s-a ocupat repejor de cerințele ei, Malvina a scos la fel de repede câteva bancnote, a plătit, apoi s-a dus, fuguța la mașină. Unde șoferul era gata de plecare. Și a repezit-o, ca gândul și ca vântul, în centrul Capitalei.  (NU RATA: IMAGINI SUPER-SEXY DE LA PLAJĂ CU SOȚIA ROMÂNCĂ A CELUI MAI BINE COTAT DJ DIN LUME)

Cum a început afacerile Malvina Cservinshi

Afacerea pe care a creionat-o acum șapte ani Malvina Cservinschi nu a avut la bază un plan de business, ci o viziune! ”Aceea de a crea un produs care nu mai există pe piața românească, un produs cu poveste de care oamenii să aibă nevoie, care să poată fi purtat în fiecare zi.

Pe lângă toate acestea, a avut la bază și pasiunea de a îndeplini dorințele oamenilor. Până în ziua de astăzi, acesta este în continuare ceea ce mă inspiră în tot ce fac: dorințele și emoțiile oamenilor, tradițiile și simbolurile la care ei țin și pe care, în munca mea de creație, le traduc în bijuterii de suflet, atemporale, cu însemnatate, onorând astfel frumusețea umană. (VEZI AICI: BOTE, DECLARAȚII ÎN SUPER-EXCLUSIVITATE DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI)

Evoluția a fost în două etape, fiecare cu provocările ei. Una organică, năvălită peste mine. În această perioadă a trebuit să învăț totul și să țin pasul cu cererea neașteptat de mare. Am mărit echipa, am învățat tot ABC-ul unei afaceri și, în același timp, am încercat să creez lucruri noi și să mă pun la punct cu partea tehnică a tot ceea ce înseamnă procesul de creație și producție.

A doua etapă a afacerii a fost tot una de dezvoltare, dar mult mai așezată, matură, structurată. Am angajat un business coach care îmi este parteneră până în ziua de astăzi și, împreună, am început să ne uitam la toate laturile business-ului, inclusiv la mine – ca manager, lider, femeie de afaceri. Aceasta perioadă continuă să se întâmple și cred că este un proces de o viață. Dezvoltarea afacerii, dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea echipei, explorarea muncii de creație… toate sunt terenuri vitale pentru mine și Malvensky, iar rezultatele arată că merită să investești în dezvoltare, la fel de mult ca în calitatea produsului și a serviciilor. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL CHEF DE LA PRO TV A DIVORȚAT OFICIAL! SOȚIA A CERUT „CULPA EXCLUSIVĂ”, DAR JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

„Am muncit zi și noapte fără să mă dau în lături de la nimic”

Anul acesta am depășit cifra de afaceri de un milion de euro. Este un aspect important, dar mult mai important și valoros este faptul că am ajuns la această cifră fără împrumuturi, fără sponsorizări, fără ajutor de la bancă, de la persoanele din viața mea intimă sau orice altă sursă financiară pe care v-o imaginați. E foarte bine pentru cine poate fi ajutat în acest sens, dar Malvensky a crescut altfel, totul s-a întâmplat organic, totul a evoluat pentru că am crezut în viziunea mea, am muncit, am riscat, nu am încetat să creez, să învăț și să dezvolt.

Am reinvestit mereu câștigul, am muncit zi și noapte fără să mă dau în lături de la nimic, am crezut și am ascultat – și continui să fac asta – enorm clienții, echipa, propriul instinct și business coach-ul meu. Aceștia am fost si suntem hrana Malvensky, iar banii sunt o consecință, nu o cauză”, dezvăluia Malvina, pentru luxury-adviser.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Viața la bloc. Ce sancțiuni riști dacă ai musafiri gălăgioși de Paști
Viața la bloc. Ce sancțiuni riști dacă ai musafiri gălăgioși de Paști
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
VIDEO. Delia, criticată că nu este feminină. Gestul total neașteptat pe care artista l-a făcut la adresa haterilor:
VIDEO. Delia, criticată că nu este feminină. Gestul total neașteptat pe care artista l-a făcut...
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...