Așteptarea a luat sfârșit! Prima fotografie cu chipul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka: ”Leită tata!”

Autor: A.N.
Publicat: 09/10/2019 | 17:21

Așteptarea a luat sfârșit! Andreea Ibacka a publicat prima fotografie cu chipul fetiței sale și a lui Cabral, iar fanii au reacționat pe loc.

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii decembrie, anul trecut. Vedeta a recunoscut că acest rol i se potrivește perfect și spune că este topită după micuța ei. Și nu doar Andreea nu-și mai încape în piele de fericire ci și Cabral. Și iată… că cei doi părinți s-au gândit să arate chipul micuței lor întregii lumi.

Au vrut să o țină mult timp departe de ochii curioșilor, dar n-au mai rezistat! Cabral și Andreea Ibacka au publicat prima imagine cu chipul fetiței lor. În fotografia publicată, Namiko este cu piciorușele în apă, la malul mării, îmbrăcată într-un costumaș cu flori și pălărioară de paie. Micuța este adorabilă și a primit sute de complimente.

Prima fotografie cu chipul lui Namiko

Familia Ibacka a plecat într-o vacanță binemeritată în Spania și se relaxează de minune. Iar fanii au reacționat pe loc atunci când au văzut fotografia și cred, cu tărie,  că micuța Namiko seamănă cu tăticul ei: ”Eu cred ca este o papusica de portelan pusa pe plaja????… Este superba sa va traiasca si sa fie sanatoasa”, ”Adorabila!? Frumusete de fetita!?”, ”Ce scumpete ❤❤sa va traiasca minunea sa va aduca numai bucurii ???”, ”Leita tata!”, ”Sa va traiasca,are ochisorii mamei?”, ”Hmm are falcutele de la tati ???si bulanasele de la mami?perfect mix”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

”Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul său.

 

Citește și...