Luminita Anghel, UMILITA in vazul tuturor! „Se uitau urat la mine…”

Publicat: 16/01/2015 | 20:59
Luminita Anghel, UMILITA in vazul tuturor! „Se uitau urat la mine…”

Luminita Anghel se afla intr-o perioada extrem de dificila. Artista a fost acuzata ca este implicata intr-o afacere care a prejudiciat statul cu o suma mare de bani.

Luminita Anghel este distrusa si raspunde tuturor acestor acuzatii. „Nu sunt de fier! Sunt un om foarte sensibil. O să încerc să mă abţin şi să nu plâng. Am plâns ieri cât pentru o lună. Nu am făcut nimic rău. Ieri, dacă ar mai fi trăit, mama mea ar fi murit dacă ar fi văzut titlurile din ziare. Nu există dovezi că eu am furat ceva. Sunt un om corect, nu am furat pe nimeni niciodată. Am făcut şi eu greşeli, ca orice om! Cu ce am greşit?”, a spus Luminiţa Anghel in cadrul unei emisuni tv.

luminita anghel

Artista suferă enorm. „Oamenii îşi dădeau coate la mall, se uitau urât la mine. Băiatul meu a venit plângând acasă. L-au întrebat profesorii ce se întâmplă. „Pune-o pe mama să mă sune”, i-au spus”, a mai adaugat cantareata.

Citeste si

Copilarie distrusa pentru fetita „adoptata” de Luminita Anghel! Cum a ajuns copila sa fie pasata ca o minge si sa ajunga la…

Luminita Anghel, jignita in ultimul hal. “E o catea”

Acuzata de rapire

Luminita Anghel a fost acuzata recent de Angelica, mama naturala a Mariucai, fetita “adoptata” de cantareata, ca i-a rapit copilul. Dupa ce a dat-o in plasament, Angelica a sustinut ca isi vrea copilul acasa, motiv pentru care a protestat recent in fata Centrului de plasament, acolo unde s-a legat cu lanturi. Angelica Constantin a declarat ca nu a reusit sa dea de Mariuca, ca aceasta nu-i raspunde la telefon, si a sustinut ca micuta a fost rapita de Luminita Anghel.