Magdalena Șerban, criminala de la metrou, vrea arest la domiciliu! Motivul este uluitor

Publicat: 26/09/2018 | 19:58
Magdalena Șerban, criminala de la metrou, vrea arest la domiciliu! Motivul este uluitor

Magdalena Șerban își dorește ca procesul să continue însă vrea arest la domiciliu. Iar motivul uluitor pentru care optează pentru acest lucru îl dezvăluie chiar ea.

Magdalena Şerban a împins pe 12 decembrie o tânără pe liniile de metrou şi a lovit-o cu piciorul în zona capului, pentru a se asigura că femeia nu se poate salva. Incidentul s-a petrecut la staţia de metrou Dristor 1. Mai mult, aceasta a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului cu câteva ore înainte, la staţia Costin Georgian.

Magdalena Serban, criminala de la metrou vrea să fie în libertate! Femeia care a omorât o tânără împingând-o în fața trenului vrea ca procesul să continue însă, pe de altă parte, mai vrea și arest la domiciliu pentru a se reface. (CITEȘTE ȘI: MAGDALENA ȘERBAN, CRIMINALA DE LA METROU, A ȘOCAT JUDECĂTORII! NU A AVUT NICIO REMUȘCARE: ”NU M-A INTERESAT SOARTA EI, CĂUTAM PANTALONI IEFTINI”)

„Pentru însănătoșire mai grabnică.”, a spus Magdalena Șerban.

Magdalena Șerban, în arest din decembrie

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, nu a recunoscut în faţa magistraţilor că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul atunci când aceasta era căzută pe şine şi a susţinut că a avut o stare de „disperare” şi o „decădere” din cauza unei vieţi lipsite de hrană şi adăpost. (VEZI ȘI: MĂRTURIILE ȘOCANTE ALE ALEXANDREI COSTACHE, FATA CARE A REUȘIT SĂ “DRIBLEZE” MOARTEA CÂND MAGDALENA ȘERBAN, “CRIMINALA DE LA METROU”, A ÎMPINS-O DE TREI ORI CÂND TRENUL INTRA ÎN STAȚIE)

Femeia  a fost arestată preventiv în 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, pentru omor calificat şi tentativă de omor, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava. Ea le-ar fi spus anchetatorilor că regretă faptele şi a acceptat expertiza psihiatrică pe care iniţial a refuzat-o.

 

Citește și...