Mărturiile șocante ale Alexandrei Costache, fata care a reușit să “dribleze” moartea când Magdalena Șerban, “criminala de la metrou”, a împins-o de trei ori când trenul intra în stație

Publicat: 07/09/2018 | 09:31

Alexandra Anne-Mary Costache este tânăra care a “driblat” moartea, după ce a fost împinsă în trei rânduri de Magdalena Șerban în fața metroului. Fostă handbalistă, fata a reușit să scape doar datorită sportului pe care l-a practicat. S-a ținut tare pe picioare, astfel că ucigașa nu și-a dus planul la îndeplinire. A reușit, din păcate, cu Alina Ciucu.

Alexandra Anne-Mary Costache a retrăit, în fața anchetatorilor, clipele de groază prin care a trecut în luna decembrie a anului trecut. Iată ce a declarat când a fost audiată.

În data de 12.12.2017, în jurul orei 15.30, am intrat singură în staţia de metrou Costin Georgian cu intenţia de a mă deplasa către staţia de metrou Unirii.

Când am coborât scările, am observat o femeie pe peron şi mi-a rămas întipărită în minte pentru că se uita fix în ochii mei, deşi eu nu o cunoşteam absolut deloc.

După ce am ajuns pe peron, am mers până la jumătatea acestuia, unde m-am oprit şi am început să mă uit pe telefon până când urma să vină metroul, la 15.36, ora afişată pe ecranul electronic.

(…) În momentul în care am auzit metroul intrând staţie, am simţit de la spate, în zona omoplaţilor, cum două mâini m-au împins intenţionat către linia de cale ferată a metroului şi am făcut un pas mare, ajungând până la linia de siguranţă marcată pe peron.

Imediat cum m-am oprit din prima împingere, a urmat cea de-a doua împingere, care m-a determinat să ajung cu picioarele până pe muchia peronului, ţinându-mă tare pe picioare ca să nu cad pe liniile de cale ferată”, a scris fata în declarație, conform libertatea.ro.

Dar Magdalena Şerban nu s-a oprit aici. Era hotărâtă să-şi ducă la îndeplinire planul diabolic. „Când am fost împinsă a doua oară capul de metrou era ajuns fix în dreptul meu. În timp ce încercam să-mi ţin echilibrul, persoana care m-a împins a încercat să o facă şi a treia oară, însă eu m-am răsucit prin stânga şi am fugit câţiva metri pe peron, ca să mă îndepărtez de acea persoană”, a declarat fosta handbalistă.

Citește și...