Mai ceva ca o vanatoare de comori! Zavo a descoperit un buncar in casa Marioarei din Afumati! Ce va face bruneta cu locuinta mamei

Publicat: 12/05/2015 | 01:14
Mai ceva ca o vanatoare de comori! Zavo a descoperit un buncar in casa Marioarei din Afumati! Ce va face bruneta cu locuinta mamei

Au trecut mai bine de trei saptamani de la decesul Marioarei Zavoranu, dar Oana inca n-a intrat in posesia averii. Demersul o costa nu mai putin de 300.000 de euro, bani pe care nu-i detine, dar pe care ii va imprumuta saptamana aceasta.

Oana Zavoranu e dispusa sa inceapa o noua viata si face pasi mici, dar siguri, in acest sens. Acuzata ca a inceput sa prapadeasca, deja, averea lasata de raposata ei mama, se pare ca vedeta are mainile legate, deocamdata. Nu de alta, dar pana nu face succesiunea, nu se poate folosi si nu poate instraina nici macar un obiect dintre cele lasate mostenire, de Marioara. Numai ca, pentru asta, are nevoie de o suma colosala:

Marioara Zavoranu

“Totul costa 300.000 de euro, pentru ca se calculeaza la valoarea averii, iar Oana nu detine banii astia. O sa faca un imprumut. Cel mai probabil, totul va fi gata saptamana asta”, a declarat o sursa din anturajul vedetei, pentru CANCAN.ro.

 

Vinde casa de la Afumati

 

Marti seara toate lumine erau stinse la casa Marioarei
Marti seara toate lumine erau stinse la casa Marioarei

Vila Marioarei continua sa fie o surpriza, pentru Oana. Intr-una dintre vizitele ei acolo, vedeta a gasit un buncar: “Nu i-a venit sa creada. Nu a intrat ca i-a fost frica, Marioara oricum era o ceausitsa convinsa, deci de aici si explicatia buncarului. Nu a intrat acolo pentru ca i-a fost frica, dar e convinsa ca va gasi alte obiecte de arta, puse bine de Marioara. Ulterior, Oana si-a propus sa vanda casa. Nu este pe placul ei, deci asta e cea mai buna solutie”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

 

Prima achizitie? Un Hummer

 

Zavo trece printr-o perioada agitata
Zavo trece printr-o perioada agitata

Oana va investi o parte a banilor mosteniti catre proiecte profesionale bine puse la punct, dar asta nu inseamna ca bruneta nu-si va satisfce si cateva capricii demne de o vedeta de talia ei. Prima investitie? O masina: “Oana si-a propsu sa vanda atat casa, cat si masina Marioarei si vrea sa isi cumpere un Hummer”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

 

 

Dana Enache