Maicuta Cosmica face lumina in cazul familiei Zavoranu! Nu o sa iti vina sa crezi ce are de spus!

Publicat: 30/04/2015 | 18:57
Maicuta Cosmica face lumina in cazul familiei Zavoranu! Nu o sa iti vina sa crezi ce are de spus!

Maicuta Cosmica face lumina in cazul Oanei Zavoranu! Maria, celebra vorbitoare de limba cosmica, ne-a spus ca scandalul dintre vedeta si mama ei a pornit numai de la vrajitoare, care la un moment dat au ajuns sa le “posede” corpurile.

Maicuta Cosmica ne-a vorbit in exclusivitate despre Oana si Marioara Zavoranu, despre certurile lor, dar si despre rolul vrajitoarelor in tot acest scandal.

Oana zavoranu

Maria, o buna cunoscatoare a limbajului cosmic, a spus ca Oana era posedata si din aceasta cauza s-a certat cu mama ei.

Maicuta Cosmica ne-a spus ca era sa moara zilele trecute
Maicuta Cosmica ne-a spus ca era sa moara zilele trecute


Maicuta Cosmica da vina pe vrajitoare

Maicuta Cosmica ne-a spus ca vrajitoarele le-au posedat pe rand pe cele doua femei, lucru care a intetit cearta intre ele.

Maicuta Cosmica

“Mi se pare cam deplasata persoana, sunt multe iesiri care nu sunt firesti. A vorbit foarte urat, probabil ca a avut vina si mama ei, dar cea mai mare problema in relatia ei cu Marioara, au fost vrajitoarele, care prin dedublare pot face ravagii intr-o familie. Pot sa ii puna in pozitii diametral opuse, chiar si mama si fiica.

marioara zavoranu

Vrajitoarele, prin dedublare, au un corp dublu eteriu si pot intra in oricine, sigur le posedau pe amandoua. Intrau in una si o injurau pe cealalta. Oana avea la un moment dat un chip care nu era al ei, in momentul acela sigur a fost o vrajoitoare in ea. E ceva oribil acolo, exista entitati care sunt din iad si care se dedubleaza nativ”, ne-a spus in exclusivitate Maicuta Cosmica.

marioara zavoranu

————————————————————————————

CITESTE SI

NECAZURILE se tin lant! Oana Zavoranu a ajuns pe mana POLITIEI! Ce s-a intamplat cu ea tarziu in noapte!

Oana Zavoranu s-a suparat rau! “Era de bun simt sa…” Afla ce a scos-o din minti pe bruneta

Dan Capatos, in stare de SOC! A fost SUNAT de Marioara Zavoranu! „Uite, ma suna si…”

————————————————————————————-

Si-a pierdut mama

Marioara Zavoranu a murit, dupa trei luni de chin in spital. Mama Oanei a intrat in coma, iar organismul ei a cedat, medicii neavand cum sa o salveze. Chiar si asa, certurile dintre cele doua au continuat pana in ultima clipa, motivul fiind averea, estimata undeva la 60 de milioane de euro. (A.C.)

 

Citește și...