Mama Antoniei a facut furori in noaptea de REVELION! Uite cat de bine arata la aproape 41 de ani!

Publicat: 04/01/2015 | 16:18
Mama Antoniei a facut furori in noaptea de REVELION! Uite cat de bine arata la aproape 41 de ani!

Antonia are cu ce sa se mandreasca. Mama ei, Denise Iacobescu este una dintre cele mai sexy femei, la aproape 41 de ani. A demonstrat acset lucru si in noaptea de Revelion.

Mama Antoniei a postat pe contul de socializare o fotografie realizata chiar in noaptea dintre ani. Denise Iacobescu nu-şi arată vârsta deloc. La aproape 41 de ani, poate concura cu mari şanse de câştig, cu vedete care au jumătate din vârsta ei.

Denise Iacobescu

Nu doar frumuseţea o pune în valoare pe mama Antoniei, ci şi atitudinea. Deşi este bunică, Denise este o apariţie obişnuită în cluburi unde, atrage toate privirile.

Citeste si

Mama Antoniei si-a bagat in sperieti iubitul de 24 de ani, la prima criza de gelozie! Pustiul s-a ascuns sub volan de frica!

IMAGINI NEMAIVAZUTE! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata mama Antoniei in tinerete! Artista, alaturi de tatal ei si Denise

Bunica pentru a doua oara

In urma cu doar cateva zile, Denise Iacobescu a devenit bunica pentru a doua oara, dupa ce fiica ei Antonia, a nascut un baietel. Bruneta si-a sustinut fiica in tot ceea ce a facut, chiar si in ceea ce priveste relatia cu Alex Velea.

L.L