Mama Deliei Matache vrea sa angajeze un detectiv particular pentru a afla daca fiica sa este inselata!

Publicat: 21/05/2010 | 00:00
Gina Mocanu e suparata ca fiica sa nu s-a asezat la casa ei, dar are cateva solutii salvatoare: va angaja un detectiv particular care sa il urmareasca pe iubitul Deliei si, intre timp, isi cauta ginere printre burlacii din showbiz!

“Poti sa cresti copii, ca le dai de toate, dar noroc nu le poti da. Imi doresc si eu sa fie si ea maritata sa aiba un copil ca are aproape 30 de ani. Vreau sa fiu si eu bunica!”, isi plange necazul mama Deliei in cadrul emisiunii Happy Hour.

Cat despre stirile din ziare in care sunt relatate aventurile iubitului Deliei, Gina Mocanu este mai revoltata decat fiica sa “Am zis ca o sa angajez un detectiv sa imi aduca dovada ca ginerele meu e necredincios. Delia zice ca daca nu se plange ea, nu vede de ce ma plang eu.” Si pentru ca este o femeie cu atitudine, Gina i-a dat Deliei un an termen ca sa conceapa un copil, iar daca Florin nu este alesul ei, Gina este hotarata sa ii caute pretendenti fiicei sale mai mari. Din pacate, febletea Ginei, Catalin Maruta, este casatorit, dar spera sa puna mana pe Liviu Varciu si poate il face ginere! “Te-am urmarit de cand erai mititel dar te-ai insurat, asta e, te-am scapat si pe tine. Parca era Liviu pe aici, unde e? L-am scapat si pe asta!”

Citește și...