Mama Mariei, absolventa de Drept din Bucuresti care a cazut de la etajul 8, crede ca a fost ucisa: o hartuia un barbat casatorit

Publicat: 28/03/2014 | 00:29

Maria Zaharia (31 de ani) a fost gasita fara suflare la inceputul lunii martie, dupa ce cativa martori ar fi vazut-o picand de la etajul opt al unui bloc din sectorul 3. Anchetatorii cred ca este sinucidere, familia este convinsa ca este crima!

O moarte invaluita in mister care le poate da anchetatorilor peste cap pista pe care au pornit in prima faza. Asa poate fi catalogat decesul Mariei Cristina Zaharia, o absolventa a Facultatii de Drept care avea planuri de viitor marete, insa care a sfarsit intr-un mod dramatic, lasand in urma ei numai semne de intrebare.

Maria Cristina se pregatea sa plece in Rusia, in interes de serviciu

Imediat dupa ce politistii au fost anuntati printr-un apel la 112 de o sinucidere in zona Campii Libertatii, primele date culese de procurori au stabilit ca Maria s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui bloc unde intra frecvent, fara ca cineva sa stie scopul si locatarul exact nici pana in ziua de astazi.

Aparent, tanara, absolventa a Facultatii de Drept, care avea un job bine platit si se pregatea sa plece intr-o delegatie in Rusia, nu ar fi avut niciun motiv sa-si ia viata. Cel putin asa sustine familia ei in acest moment, care este convinsa ca tanara fie a fost ucisa, fie a fost traumatizata ca sa ajunga la capatul puterilor.

Maria Cristina se pregatea sa plece in Rusia, in interes de serviciu
Maria Cristina se pregatea sa plece in Rusia, in interes de serviciu

Avea o relatie cu un barbat insurat

Cu atat mai mult cu cat tot familia ei crede ca in ultima vreme anturajul in care s-a angrenat Maria i-a fost mai mult nociv. Insa mai presus de toate, o relatie pe care a inceput-o alaturi de un instructor auto care a ajutat-o sa-si ia carnetul ar fi fost elementul care ar trebui sa-i alarmeze pe anchetatori.

Mama tinerei nu-si poate reveni din soc


“Fata mea a ascuns aceasta relatie, insa am aflat ca acest individ o hartuia si cred ca era chiar violent cu ea. El este casatorit si are o fetita, insa sotia lui este in Spania. Dupa ce fata mea a murit am gasit pe e-mail discutiile cu el, in care ii spunea ca vrea sa termine aceasta legatura, insa el tragea de ea. Acest barbat de 55 de ani, care putea sa-i fie tata, era obsedat de ea. I-a scris poezii, iar din versuri se vede ca o ameninta, desi aparent erau de doua-trei luni impreuna”
, a explicat Angela Zaharia, mama Mariei.

Maria era asaltata cu poezii de catre barbatul care traia o viata dubla
Maria era asaltata cu poezii de catre barbatul care traia o viata dubla

Familia a povestit ca, in ziua fatidica, Maria a avut un comportament absolut normal, iar gesturile pe care le-a facut denota clar ca nu avea in gand sa se omoare.

“La mijlocul zilei a trecut pe la o prietena, care vinde intr-un mall, apoi a mers si a cumparat mancare pentru cainele ei, si s-a dus in acel bloc blestemat, unde nimeni nu stie nimic. M-am dus si eu acolo, am urcat pe scari, noaptea, sa refac traseul ei, si nu-mi explic, daca ar fi vrut sa se arunce, cum a reusit sa se urce pe pervaz, pentru ca este foarte inalt. Si de ce blugii ei erau rupti pe picioare, in conditiile in care in care nu s-a lovit de copaci in cadere. Eu cred ca cineva i-a facut rau, insa nimeni nu a fost audiat pana acum ca sa dea explicatii”, a mai declarat mama tinerei.

Maria Cristina se pregatea sa plece in Rusia, in interes de serviciu

Prietenele Mariei au intrat in silenzio stampa

Mai mult decat atat, un alt aspect suspect in acest caz nu o reprezinta doar vizita Mariei in acel bloc, ci si faptul ce cele doua prietene ale tinerei au refuzat orice dialog cu familia Mariei, dupa moarte ei, ele fiind singurele persoane care cunosteau relatia ei cu instructorul auto de 55 de ani.

Mama Mariei crede ca instructorul auto i-a dat toata viata peste cap
Mama Mariei crede ca instructorul auto i-a dat toata viata peste cap

“In portofelul Mariei s-a gasit o poza din tinerete, cu barbatul casatorit cu care avea o relatie. Un amanunt absolut socant pe care nu l-am inteles. Facem apel la autoritati ca acest individ care i-a facut mult rau Mariei sa fie audiat si sa dea explicatii!”, a povestit fratele fetei, Dragos Zaharia.

Instructorul auto care era obsedat de Maria a obligat-o sa poarte in portofel o poza cu el
Instructorul auto care era obsedat de Maria a obligat-o sa poarte in portofel o poza cu el

Colegii de munca sunt la fel de socati de moartea Mariei, care le povestea cat de mult a luptat sa-si cumpere o casa, si acest lucru aproape se intamplase.

 (Maria Apostol)
 

Citește și...