Acasă » Exclusiv » Mara Bănică a rupt tăcerea! Cu ce temere a rămas după operația pe care a plătit o căruță de bani. „Îmi e frică să…”

Mara Bănică a rupt tăcerea! Cu ce temere a rămas după operația pe care a plătit o căruță de bani. „Îmi e frică să…”

De: Loriana Dasoveanu 02/02/2024 | 17:48

Mara Bănică a atras toate privirile seara trecută la un eveniment monden. Celebra jurnalistă și-a arătat noua înfățișare de care este tare mândră. Și are și de ce, căci Mara Bănică arată de milioane și se simte la fel. Vedeta în vârstă de 48 de ani le face concurență serioasă tinerelor în vârstă de 20 de ani. CANCAN.RO  a stat de vorbă cu jurnalista și a aflat cum a reacționat soțul ei atunci când a văzut-o, dacă își va lăsa vreodată fiica să se opereze, dar și la ce proiect inedit lucrează Mara Bănică.

Cum a reacționat soțul jurnalistei Mara Bănică atunci când a văzut-o: „Dacă era nasol, îmi spunea”

Mara Bănică este, fără doar și poate, una dintre vedetele care mereu au avut grijă de imaginea lor. Jurnalista este conștientă că are un public numeros și vrea, de fiecare dată, să le ofere acestora cea mai bună versiune a sa. Recent, Mara Bănică a decartat 15.000 de euro pentru un lifting facial chirurgical, iar acum arată demențial sau, cum spune ea, o variantă îmbunătățită a sa.

Mi se pare și mie că mi-a ieșit bine intervenția, m-a întinerit. Nu îmi dai chiar 50 de ani cât am, ceea ce mă bucură. Nu am vrut să mi se schimbe trăsăturile. Sunt operațiile acelea gen Joker face. Când vezi o femeie că zâmbește tot timpul, aceea este o operație greșită. Sau la frunte, vreau să am în continuare expresie, să mi se mai ridice o sprânceană că mi se pare că nu aș fi eu.  Nu mi-aș fi imaginat personalitatea mea la altă față”, a dezvăluit Mara Bănică.

Cum a reacționat soțul Marei Bănică după ce a văzut-o
Cum a reacționat soțul Marei Bănică după ce a văzut-o

Jurnalista este foarte discretă când vine vorba de soțul ei, însă am fost curioși să aflăm cum a reacționat acesta când a văzut-o. Bărbatul a fost rezervat, însă i-a plăcut noua înfățișare a partenerei sale.  „L-am întrebat pe soțul meu ‘Auzi, ți se pare reușită operația asta? Sincer, da’. Atât. Eu cunoscându-l extrem de bine, dacă ar fi fost ceva nasol mi-ar fi spus. Nici nu este genul să mă ridice în slăvi, mamă, ce frumoasă ești! Am vrut să-i știu părerea. El nu zicea nimic, iar eu simțeam să-i cer părerea, să îmi spună și el ceva” a spus vedeta pentru CANCAN.RO.

( VEZI SI:TRANSFORMARE TOTALĂ A MAREI BĂNICĂ! A PLĂTIT O CĂRUȚĂ DE BANI PE OPERAȚIE, DAR N-O MAI RECUNOȘTI! CANCAN.RO ARE IMAGINI TARI! )

Cu ce frici a rămas Mara Bănică după intervenție: „Am rămas cu o teamă”

Se spune că frumusețea se întreține cu efort și asta a simțit-o pe pielea ei și Mara Bănică. Cu toate că acum are un chip perfect, jurnalista însă mai are de tras după intervenția care a durat nu mai puțin de 12 ore. „Nu mi s-a schimbat mirosul, am puțină amorțeală la urechea dreaptă și îmi este frică să-mi pun cercei. Îmi este frică pentru că tăietura este în spatele urechii și mă gândesc să nu se desfacă. Nu se poate întâmpla pentru că deja au trecut două luni, dar am rămas cu o teamă. Îmi era teamă și să zâmbesc, acum mai zâmbesc, dar nu știu cum să stau la poze” a declarat Mara Bănică.

Cum răspunde jurnalista celor care o critică: „E o ipocrizie să spui că nu vrei să arăți bine! Totul pleacă de la bani!”

În ceea ce privește valul de critici venite la adresa vedetei după ce a dezvăluit că a apelat la această intervenție chirurgicală, Mara Bănică a fost tranșantă:Lumea mă critică foarte tare pe rețele și nu înțeleg treaba asta. Îmi zic unii că nu mai semăn cu mine. Voi sunteți tâmpite, chiar semăn cu mine.

Eu le citesc, le răspund, dar celor foarte proști nu pot să le răspund. Sunt și oameni pe care îi știu de mult acolo, care îmi comentează de mulți ani și mi se pare că îi cunosc. Mă întreb, chiar așa? M-a întinerit, acesta a fost și scopul, dar nu mi se pare că m-a schimbat! Mi se pare o ipocrizie să spui că trebuie să îmbătrânești așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Este o chestiune de bani. Dacă toate femeile ar avea bani, nu ar mai sta să care pungi de la supermarketuri, să gârbovească așa, să se aducă de spate. Să ajungă la menopauză să aibă 140 de kilograme, să nu le mai pese că nu sunt vopsite, totul pleacă de la bani!

Mara Bănică la primul eveniment după intervenție
Mara Bănică prezentă la primul eveniment după intervenție

 

Orice femeie, măcar o dată în viața ei, a fost cochetă. S-a simțit frumoasă, a vrut să fie frumoasă, de ce ai pierde asta? Dacă îmbătrânești și apari la televizor, îți spun să pleci acasă de băbăciune. Dacă te îndrepți, te critică. Nu trăiești cu gura lumii, trăiești cu ceea ce îți place ție și ești ceea ce îți place ție” punctează Mara Bănică pentru CANCAN.RO.

Vedeta ar fi de acord ca fiica ei să se opereze după ce va împlini 20 de ani

Mara Bănică este o persoană deschisă și o mamă modernă, așa că, ar fi de acord și ca fiica ei, după ce va trece de vârsta de 20 de ani, să se opereze. Desigur, totul cu măsură.  „Implant mamar i-aș face dacă nu ar avea sâni, este normal. La 20 de ani, atunci te îndrăgostești prima oară, da. Dacă ar avea nasul mare sau chestii evidente care trebuie corectate, da, aș fi de acord. Dar dacă îmi cere cat eyes sau alte fițe din astea, nu sunt de acord.

Mai văd fetițe de 20 de ani că vor botox în frunte. Ce le trebuie la vârsta lor? Eu mi-am făcut primele injecții după 36 de ani. O să vezi că cele care încep devreme cu intervențiile, când ajung la bătrânețe pică foarte tare. Acidul pe care îl bagi în față are o greutate nasoală” a mai declarat jurnalista pentru CANCAN.RO.

Vedeta arată fabulos după intervenția estetică
Vedeta arată fabulos după intervenția estetică

( CITEȘTE ȘI: ÎN CULISELE DE LA HOLLYWOOD! IRINA MARGARETA NISTOR NE SPUNE CUM SUNT JULIA ROBERTS ȘI MERYL STREEP ÎN REALITATE: „ESTE VORBA DE EDUCAȚIE!”)

Mara Bănică: „La 30 de ani mi s-a spus că sunt bătrână să apar pe sticlă!”

Anul 2024 se anunță unul plin pentru Mara Bănică. Vedeta pregătește tot soiul de surprize și va reveni în curând pe sticlă într-un proiect de suflet.  Pe 1 martie o să încep un proiect foarte mișto. Este vorba despre interviuri de tip documentar, o să vadă telespectatorii o dată pe săptămână povești adevărate despre viețile unor personalități marcante în România. Aspecte din viața personală, sau cum sunt acasă, dar pe cuminte. Este un proiect în care eu cred foarte mult.

Eu sunt convinsă că o să prindă foarte mult proiectul acesta. Este al doilea proiect din viața mea pe care îl fac 100% cu plăcere. Primul au fost știrile la care am lucrat 20 și ceva de ani. A fost proiectul vieții mele. Am plecat din știri, regret asta. Mie îmi plăcea să fac doar teren, mi-am dedicat viața știrilor 20 de ani și nu regret nicio secundă. Mi-aș fi dorit să ies la pensie reporter de război, dar în țara asta nu se pot întâmpla lucrurile așa cum vrem noi. Mie la 30 de ani mi s-a spus că spun prea bătrână să mai fiu pe sticlă. M-am supărat, am plecat din postul acela de televiziune” , a spus Mara pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va putea face copii. Cum a ajutat-o cântărețul
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...