Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali că vor să vândă CEC, Hidroelectrica și Nuclearelectrica

Publicat: 02/06/2020 | 18:55
Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali că vor să vândă CEC, Hidroelectrica și Nuclearelectrica

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liberali că vor să vândă și ”companiile românești, ultima avuție a statului”, enumerând CEC, Hidroelectrica și Nuclearelectrica.

Marcel Ciolacu a scris că liberalii vor să vândă mai multe companii de stat, informează GÂNDUL.RO.

”Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile țării! I-au vândut până și pe români la export pentru agricultura altora! Acum vor să vândă și companiile românești, ultima avuție a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gașcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată. PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei românești – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre fotografia cu Ludovic Orban fumând la birou: „O spun extrem de clar: Trebuie să își dea demisia”

Marcel Ciolacu mai scrie că social-democrații vor opri în Parlament ”jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale”.

”Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune și a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România și interesele românilor nu există! PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acționar majoritar să nu fie înstrăinată”, conchide liderul social-democraților.

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, consideră că premierul Ludovic Orban ar trebui să demisioneze după ce, în mediul online, au apărut fotografii în care acesta fuma în biroul său sau la ședința cu colegii.

Imaginea virală îl prezintă pe Orban alături de colegi, acompaniați de câteva sticle și pahare de alcool. Premierul fuma alături de alții, iar unul dintre miniștri avea chiar și un trabuc aprins. Mai mult, nimeni nu a respectat distanțarea socială și niciunul nu purta masca de protecție.