Marcel Toader a plecat la mare! S-a dus la femeia mult iubită. Anunţul omului de afaceri

Publicat: 24/08/2017 | 17:18

Marcel Toader şi-a făcut bagajele şi a plecat la mare, pentru a se detaşa de scandalul izbucnit în urma aflării veştii că divorţează de Maria Constantin, după ce aceasta l-a înşelat. Fostul sportiv a mers la femeia mult iubită, la mama sa.

„Pentru Mama mea. Azi am venit la Constanţa la Mama mea să-i cer iertare. Îi cer iertare pentru faptul că de atâtea ori mă aştepta să vin, măcar să mă vadă şi să mă strângă în braţe… Dar eu eram ocupat, mult prea ocupat cu viaţa mea efemeră, încercând să am o familie, alături de Comete frumos strălucitoare, în rochii lungi, albe cu trenă şi care-mi spuneau: „eu vreau o familie”! Am crezut. Am crezut că voi avea aceeaşi istorie frumoasă de viaţă ca a părinţilor mei, de 51 de ani petrecuţi împreună şi la bine şi la rău! Am dat greş. Pentru asta Mama te rog să mă ierţi. Dar de-acum îţi voi fi mereu alături de tine pentru că tu m-ai înţeles de fiecare dată şi m-ai iertat, chiar dacă sufletul tău suferea”, a scris Marcel Toader pe Facebook.

Marcel Toader suferă cumplit din cauza despărţirii de Maria Constantin, aşa că a ales să părăsească Bucureştiul pentru câteva zile, pentru a se detaşa de scandalul care-i provoacă atâta suferinţă.

Dacă artista preferă să-şi ocupe timpul şi mintea cu munca, fostul sportiv a ales să se retragă în sânul familiei şi să dedice mai mult timp acesteia. Marcel Toader s-a gândit să-i facă o bucurie mamei sale, aşa că a mers la ea în Constanţa.

Citește și...