Mare atentie, Tudorica!

Publicat: 21/11/2008 | 00:00

REACTIE. In momentul in care a observat aparatul foto, Tudor Chirila a incercat sa-si ascunda fata in fular DISCRETA. Refugiata in taxi, fata de 18 ani s-a ferit de obiectivul aparatului foto DEGAJATI. Andreea si Tudor s-au sarutat, sub privirile clientilor care asteptau la casa Fata agatata de ex-iubitul Andreei Raicu a implinit saptamana trecuta 18 ani, actorul scapand la mustata de o acuzatie grava, respectiv corupere de minori!

Tudor Chirila, invidiat de multi pentru relatia cu Andreea Raicu, face ce face si se baga numai in belele. Dupa ce o fana, o anume Anca de 19 ani, l-a acuzat ca a hartuit-o cu SMS-uri dintre cele mai vulgare, acum Tudor s-a incurcat din nou cu o pustoaica! Adrian Nicolae Reporterii CANCAN l-au prins miercuri seara pe actor, pe soseaua Mihai Bravu, in zona Piata Iancului, in compania unei fete. Tocmai ce coborasera amandoi din masina lui si se indreptau spre blocul in care locuieste Tudor. Cand au vazut reporterii, care s-au apropiat de ei ca sa le faca poze, tanara a luat-o la fuga, s-a aruncat pe bancheta din spate a unui taxi, si-a ascuns fata in maini si i-a cerut soferului sa plece! Actorul, fara sa spuna nimic, a intrat si el in bloc. CANCAN a aflat totusi ca pustoaica cu care fostul iubit al Andreei Raicu are o aventura se numeste Andra Arghir. Are 18 ani, impliniti saptamana trecuta! Cu alte cuvinte, dupa despartirea de vedeta Prima TV, Tudor a inceput sa joace periculos. A agatat o fata, care este doar de cateva zile majora. La mustata, actorul a scapat asadar de o acuzatie grava, care ar fi putut plana asupra lui. Este vorba despre corupere de minori, fapta care, potrivit Codului Penal, se pedepseste cu inchisoare de la un an la cinci ani. Aventura cu Andra nu este prima pe care Tudor o incearca cu o pustoaica. Revista Ciao! a dezvaluit in urma cu cateva luni ca, dupa un concert sustinut intr-un club, Chirila i-a cerut unei admiratoare numarul de telefon, pe care, in aceeasi seara, i-a trimis zeci de mesaje. Multe dintre ele chiar obscene. Fana, o anume Anca, le-a povestit reporterilor Ciao! ca Tudor i-a cerut direct sa faca sex, dar ca l-a refuzat. La acea vreme, Andreea Raicu a trecut peste aventura lui Tudor, insa relatia lor s-a destramat ulterior. Acum, lui Chirila i-a revenit apetitul pentru pustoaice. Contactata de noi, fosta lui iubita n-a vrut sa faca niciun comentariu. “Nu stiu despre ce fata vorbiti si oricum nu ma intereseaza!”, ne-a declarat Andreea Raicu.

Andreea, la cumparaturi cu alt Tudor. Vasile

In timp ce Tudor Chirila iese cu o fata de 18 ani, Andreea Raicu isi cimenteaza relatia cu Tudor Vasile (fiul fostului premier al Romaniei, Radu Vasile). Miercuri seara, la aproape aceeasi ora in care reporterii CANCAN l-au prins pe actor cu pustoaica, vedeta Prima TV se afla la cumparaturi impreuna cu Tudor Vasile. Cei doi au fost intr-un hipermarket din zona Stefan cel Mare si n-au ezitat sa-si afiseze dragostea. Astfel, in timp ce asteptau la casa sa plateasca, Andreea l-a sarutat pe Tudor, asa cum ne-a marturisit un cititor, care a reusit sa surprinda si o fotografie cu cei doi, cu un telefon mobil.

Citește și...