Acasă » Galerie foto » Maria Constantin rupe tăcerea. Cum îi răspunde lui Marcel Toader, care a acuzat-o că l-a înşelat. „Ar fi devenit o relaţie toxică!”

Maria Constantin rupe tăcerea. Cum îi răspunde lui Marcel Toader, care a acuzat-o că l-a înşelat. „Ar fi devenit o relaţie toxică!”

De: Cancan 06/09/2017 | 15:48

Marcel Toader a dezvăluit că Maria Constantin l-ar fi înşelat şi cu Augustin Viziru! Atât Marcel Toader, cât şi Maria Constantin şi Augustin Viziru au fost concurenţi ai show-ului "Ferma vedetelor" de la Pro TV.

Contactat de Cătălin Măruţă, Augustin Viziru a declarat: „Nu am ce să zic, mă surprinde ce spune Marcel Toader. M-am întâlnit de două, trei ori cu ea. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, suferă oameni. Nu înţeleg cum am ajuns în povestea asta. Nu ştiu de ce Marcel Toader face aceste lucruri, ce interes are. Ar fi trebuit să mă sune personal. Aşa trebuie să reacţioneze un bărbat. Dacă s-a întâmplat, taci din gură. Dar să te duci la televizor… Ne face de râs pe noi, toţi bărbaţii. Maria este o superbă şi o drăguţă”, a spus Augustin Viziru. 

Marcel Toader a mai precizat că Maria Constantin l-a înşelat, de-a lungul timpului, cu mai mulţi bărbaţi. Interpreta de muzică populară a decis să rupă tăcerea şi să răspundă acuzelor lui Marcel Toader. Femeia a făcut o serie de dezvăluiri incredibile şi a vorbit despre caracterul lui Marcel Toader.

Îmi cer mii de scuze că am venit aşa elegantă la emisiune. Dar am nişte filmări, am multă treabă. Este un lucru bun pentru amândoi că divorţăm, pentru că ar fi devenit o relaţie toxică. Asta cu înşelatul nu… Pe 13 septembrie sper să divorţăm. S-a schimbat înţelegerea noastră, soţul vrea să ajungem în instanţă. Nu am mai vorbit cu el în ultima perioadă. Am vorbit cu nişte prieteni ai lui, care trebuiau să mă ajute cu nişte evenimente, dar nu s-au concretizat. Nu pot să-l acuz că nu a fost alături de mine. Lucrurile s-au schimbat când am participat la Ferma Vedetelor. A fost o perioadă dificilă. Cu o lună înainte de emisiune, tatăl meu a murit, dar nu am putut să plâng. Am fost singură atunci. M-am îndrăgostit de un om matur, căruia i-am dăruit tot, de la suflet şi tot ce înseamnă Maria Constantin. În ultima perioadă, cu cine sunt văzută înseamnă că am o aventură. Când m-a întors de la Ferma Vedetelor, m-am implicat foarte mult în munca mea. Cariera am pus-o mereu pe primul loc. Am stat mai tot timpul plecată, am avut evenimente, dar nu mi-am neglijat familia. Au fost momente când a doua zi nu aveam ce pune pe masă. În ultima perioadă, eu am adus banii în casă. Eu aveam grijă de casă. În ultimii doi ani, i-a mers rău lui Marcel. Am încercat să fiu alături de el, nu mai făcea bani. Dar nu încerc să-i aduc acuze. 

E la al şaselea divorţ, sunt sigur că trece printr-un moment greu. Implică oameni nevinovaţi, asta este cel mai dureros. Am început să mă simt nefericită. Simţeam că nu mai sunt un om liber. El a încercat să controleze absolut tot. Asta s-a întâmplat imediat ce ne-am căsătorit. Simţeam că sunt proprietatea lui. Mi-am dorit din suflet o căsnicie fericită. Nu-mi doresc ca fiul meu să-şi vadă mama la televizor plângând. Nu este nimic adevărat. Nu l-am înşelat. Tatăl meu a fost cel mai fericit după ce m-am căsătorit pentru că ştia că-l iubesc. E un moment greu, iar aceste lucruri nu trebuie spuse la televizor. Mai ales că sunt neadevărate. Nu am recunoscut că am avut relaţii cu alţi bărbaţi. Îl cunosc pe şeful Gărzii de Mediu, am avut o relaţie de prietenie frumoasă. Nu aveam ce să recunosc. Dă cu noroi în oameni nevinovaţi. Ar trebuie să mă cobor la cel mai de jos nivel pentru a discuta despre acuzele lui. 

Am avut o discuţie cu el până la 8 dimineaţa. Am avut o relaţie, dar înainte de Marcel. Nici nu mai ştiu ce i-am spus. Îmi doream să se termine acea discuţie interminabilă. Referitor la dovezi… Am avut concert în provincie. Pe drum este praf, sunt muşte, ţânţari… Asta nu înseamnă că am stat pe maşină… E incredibil… S-au lipit muştele şi ţânţarii de rochia mea. Este un scenariu incredibil. Aceste lucruri nu trebuie spuse la TV. Eu am venit aici doar pentru a cânta. Nu cred că Marcel m-a înşelat. Sau cel puţin omul pe care l-am cunoscut. Ne-am respectat la început, am încercat să formăm o familie. De două ori în viaţă l-am văzut pe Augustin Viziru. O dată la emisiune, o dată la un eveniment. Nu poţi să arunci în noroi în oameni complet nevinovaţi. Eu, în ultima perioadă, am încercat să-mi ajut soţul. Şi am căutat pe google să găsesc un caz similar, cu un bărbat care s-a însurat de şase ori. Marcel a clacat, e o situaţie de criză pentru el. Am mers la notariat, am achitat taxa de divorţ, nu contează suma. Nu a fost vorba de urmă de violenţă în relaţia noastră şi sper că nu m-a înşelat. Nu mi-au dispărut bani din cont. Toţi banii îi aduceam acasă. Achitam facturile, făceam cheltuieli zilnice… Nu-mi este ruşine că am acceptat să aduc doar eu bani în casă în ultimii doi ani.

De la căsătorie, el nu a mai adus bani în casă. Am renovat apartamentul, care e pe numele lui. Nu pot să spun că se ocupa de mine profesional. Oamenii mă sună pe mine pentru evenimente. Mergea aproape peste tot cu mine. Nu am mers niciodată singură la evenimente. Tot timpul era lângă mine, se asigura că am tot ce-mi trebuie. Dar, la un moment dat, atâta protecţie cauzează. Nu aveam nimic de ascuns, el ştia parola telefonului meu. Mă controla constant, mă simţeam ca la închisoare cu el. Nu mă mai simţeam o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Au dispărut sentimentele. Mă regăseam în povestea celorlalte soţii ale lui. Cunosc doar una dintre fostele sale soţii, mama lui Maximilian, care mi-a vorbit frumos de el. Primeam fel şi fel de mesaje de la doamne pe Facebook care îmi spuneau că au diverse conversaţii cu soţul meu. Unele dintre discuţii i le-am arătat. Pe unele le-a recunoscut, pe altele nu, spunea că sunt de dinainte să fim împreună. Am văzut poze cu Marcel împreună cu femei în casa noastră

Îmi pare rău că pentru un capital financiar apare la TV. Sunt foarte multe lucruri care m-au afectat pentru că ar însemna să vorbesc de rău omul de lângă mine, care este la al şaselea divorţ. A făcut multe lucruri pe care mi-e ruşine să le spun. Sunt lucruri mult prea dureroase pentru mine, nu vreau să mi le amintesc. A existat o poveste de dragoste până la un anumit punct. Sunt şocată de tot ce spune. Nu este adevărat că l-am înşelat. Niciodată nu l-am înşelat. Dacă el a făcut-o? Mă abţin! Mesaje primeam tot timpul, lumea mă întreba ce caut lângă un asemenea om. Nu vrea să mai divorţăm la notar, vrea în instanţă, nu ştiu de ce. Am plecat cu trei bagaje din casa lui. Este dureros pentru că m-am trezit acum că locuiesc în chirie, cu acele trei bagaje. Aceste aşa-zise dovezi nu ar trebui să fie expuse la tv, ci în instanţă. Toate lumea ştie cum se fabrică aceste dovezi. După ce am ieşit de la Ferma Vedetelor am avut prima discuţie să ne separăm. Nu mai eram un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Îmi asum cele două divorţuri pe care le am. Nu este adevărat că l-am neglijat în ultimul an. Acea rochie nu a fost băgată la spălat. Îmi doresc să-şi găsească omul potrivit, să-şi găsească o femeie care să-l înţeleagă mai bine ca mine. Sper că a învăţat ceva din această căsnicie. Sper să se gândească la fiul lui, care este destul de mare. Nu ştiu ce este în sufletul acelui copil. În rest, îi doresc tot binele din lume. Sper să divorţez cât mai repede pentru că am alte proiecte„, a spus Maria Constantin.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25 mai
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Vopsirea ouălor de Paște. Patru tehnici simple, dar de efect
Vopsirea ouălor de Paște. Patru tehnici simple, dar de efect
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...