Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie în Franța: ”Așa era scris: Versailles!”

Publicat: 16/04/2019 | 20:49

După incendiul izbucnit la Catedrala Notre Dame, Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie în Franța. Clarvăzătoarea crede, cu tărie, că la palatul Versailles va avea loc o nenorocire în viitorul apropiat. 

„În urmă cu doar 3 minute, în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune numele unui oraș din Franța, și anume: „VERSAILLES!” Apoi, ceea ce am auzit am văzut și scris cu litere aurii, în aer, chiar deasupra orașului Versailles. Așa era scris: „Versailles!” 

După care, cuvântul scris deasupra orașului Versailles a dispărut. Dragii mei, eu nu știu ce se va întâmplă în Versailles, dar știu că vom auzi și de Versailles așa cum am auzit și de CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS, din păcate, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (VEZI ȘI: „MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RANITI” MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

 

Citește și...