Maria Ghiorghiu, viziune tulburătoare imediat după moartea Stelei Popescu: „O femeie plinuţă, cu tenul alb si faţa rotundă…”

Publicat: 25/11/2017 | 15:11

Maria Ghiorghiu a avut o viziune tulburătoare după moartea Stelei Popescu. Celebra clarvăzătoare a povestit, pe blogul personal, despre ce a fost vorba.

„23 Noiembrie 2017, ora 3:33, zori de zi !
În această dimineaţă, în zori de zi, mă trezeşte un glas care spune ceva îngrijorător. Glasul spunea aşa dragii mei: „Şi răpi-va parlamentul, cu tot cu voi! Şi Lumea întreagă se va fi mirat!”. În aceasta clipă, dragilor, văd în faţa ochilor, închisi înspre Sud, văd o încăpere mare şi foarte luminată în care erau mai multe persoane care petreceau. Oamenii erau prinşi ca într-o horă, cu toţii. În prim plan, îmi este arătată o femeie plinuţă, cam la 40-45 de ani, cu tenul alb si faţa rotundă, care privea undeva în faţa ei şi zâmbea, dar nu ca atunci când eşti fericit, nici ca atunci când te temi de ceva sau ai ceva de ascuns. Era un zâmbet forţat”
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Joi, 22 noiembrie, Doiniţa Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a ajuns la casa artistei şi a încremenit! Mama sa era căzută şi nu dădea semne de viaţă. A sunat imediat la Ambulanţă, dar medicii nu au mai avut ce să facă. Stela Popescu murise cu multe ore în urmă. Potrivit medicilor legişti, actriţa suferise un accident cerebral.

Citește și...