Marian Vanghelie a scapat de arestul la domiciliu

Publicat: 16/12/2015 | 18:21
Marian Vanghelie a scapat de arestul la domiciliu

Marian Vanghelie va fi judecat sub control judicar în dosarul in care este acuzat de fapte de corupţie, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a admis cererea si a inlocuit masura arestului la domiciliu.

Dupa ce i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestului la domiciliu, cu masura controlului judiciar, Curtea de Apel Bucuresti a judecat azi, contestatia lui Marian Vanghelie.
 

„Desfiinteaza, in parte,incheierea atacata, cu privire masura preventiva luata fata de inculpatul Vanghelie Marian Daniel si la cererea de incuviintare a parasirii domiciliului, si rejudecand cauza inlocuieste masura arestului la domiciliu luata fata de inculpatul Vanghelie Marian Daniel cu masura preventiva a controlului judiciar”, se arata in decizia Curtii de Apel Bucuresti.

In toata aceasta perioda, cand se afla sub control judiciar, Marian Vanghelie nu poate ocupa functia de primar al Sectorului 5, de asemenea are interdictie sa plece din Bucuresti si judetul Ilfov, sa se apropie sau sa comunice cu ceilalti inculpati, cu martorii si cu expertii din dosar.
 

Vanghelie trebuie sa mearga la Politie in zilele stabilite, prin programul de supraveghere, sa anunte daca isi muta domiciliul, sa nu detina sau sa foloseasca arme, si trebuie sa se prezinte in fata procurorilor sau in fata instantei ori de cate ori este chemat.

 

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de procurorii DNA
 

In data de sapte iulie, primarul Sectorului 5 al Capitalei a fost trimis in judecata de procurorii DNA, acuzat de fapte de coruptie, unele savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marian Dumitru, in atribuirea unor contracte.

 

A.T.
 

Citește și...