Mărturisire halucianantă a Magdalenei Şerban! Anchetatorii au rămas mască când au auzit ce a răspuns femeia la întrebarea ”Ce faci?”

Publicat: 19/12/2017 | 07:59
Mărturisire halucianantă a Magdalenei Şerban! Anchetatorii au rămas mască când au auzit ce a răspuns femeia la întrebarea ”Ce faci?”

Magdalena Şerban i-a şocat pe anchetatori! Femeia a refuzat total să colaboreze cu oamenii legii, iar când a fost întrebată ce face a răspuns senină, lăsându-i mască pe aceştia.

Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, nu încetează să-i uimească pe anchetatori. Femeia a fost reţinută săptămâna trecută şi dusă la audieri la Poliţia Capitalei, unde i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii legii care au chestionat-o.

Surse prezente la audieri au dezvăluit că Magdalena Şerban a refuzat să colaboreze cu anchetatorii şi ore întregi a refuzat să răspundă la ceva concret la vreo întrebare, asta până când în încăpere şi-a făcut apariţia un anchetator mai tânăr.

“Femeia a tinut-o pe a ei si a sustinut ca nu a facut nimic! Peste 10 persoane au intrebat-o de crima, iar ea parea impasibila! La un moment dat insa, in incapere a intrat un tip, care, pentru a o determina sa se simta mai relaxata, a intrebat-o ce face! Spre surprinderea generala, ea s-a luminat la fata si a dat un raspuns care i-a amuzat pe toti! “Ce sa fac, ma pregatesc sa ma marit”, au dezvaluit persoane de la fata locului, potrivit stirilekanald.ro.

Citește și...